Speltips West Ham – Burnley 17/4: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 16 april 2022

West Ham är klara favoriter då de möter Burnley på Olympiastadion i London under söndagseftermiddagen.

West Ham - Burnley

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Burnley jagar fortsatt desperat poäng nere i botten medan West Ham fortsatt skuggar sina stadsrivaler från London i toppen. En Champions League-plats genom ligaspelet blir dock oerhört tuff att nå för West Ham och istället så är det Europa League som är det stora målet för den återstående delen av säsongen.

The Hammers stod för en imponerande insats mot i dubbelmötet mot Lyon i kvartsfinalen där de klarade 1-1 hemma trots en man mindre halva matchen och sedan vann med hela 3-0 på Parc Olympique Lyonnais där i en match där fransoserna var klara favoriter inför. West Ham saknade båda sina ordinarie mittbackar under säsongen, men trots detta höll de nollan och bokade sin plats i semifinalen.

Med Barcelona ute ur leken så är vägen öppen för en europeisk titel för West Hams del då de nu möter det Frankfurt som slog ut de spanska giganterna härnäst. Det kommer helt klart att vara huvudfokuset under våren, men det dröjer ett par veckor innan det är dags för mötet mot Frankfurt och nu lär det vara fullt fokus på Burnley där förhållandevis bekväma poäng borde kunna säkras.

Kurt Zouma är fortsatt borta med skada tillsammans med långtidsskadade Angelo Ogbonna, men Aaron Cresswell var bara avstängd i Europa League och kommer därmed att kunna spela nu på påskdagen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sean Dyche har fått sparken

Gästerna misslyckades med att vinna ödesmatchen i botten mot Norwich förra helgen, vilket kan stå dem mycket dyrt när säsongen sammanfattas. Det blev droppen för Sean Dyche som sparkades efter förlusten efter tio år i klubben där han gång på gång räddat kvar Burnley i Premier League när många trodde att de skulle ryka. Det är oklart vem som ersätter honom, men att Burnley är ett lag i kris kan vi konstatera.

Med tanke på att de vann det oerhört viktiga mötet mot Everton helgen innan så måste det vara oerhört surt att de sedan förlorade mot Norwich medan Everton skrällde och slog Manchester United. Burnley är nu tillbaka i en sits där det skiljer fyra poäng mellan lagen och de har inte många lätta matcher kvar på säsongen att ta ikapp det försprånget.

Allt pekar på Championship nästa år för Burnleys del och att de skulle åka till London och ta poäng mot West Ham känns föga troligt i den sits de är i just nu. West Ham lär vara stärka efter torsdagens vinst och jag tror att de klarar av att vinna även här. För 1.75 hos Campobet spelar vi därför på den raka ettan.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:15
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: