Speltips West Ham – Chelsea 24/4: Londonderby

Simon Pålsson Publicerat: 23 april 2021

Efter lång väntan är det åter dags för ett Londonderby när West Ham United spelar hemma mot Chelsea den 24 april 2021.

West Ham - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Sent på kvällen är det dags att runda av den här fotbollslördagen i den engelska fotbollen med mötet mellan West Ham och Chelsea i London. Ännu ett Londonderby den här intensiva fotbollssäsongen.

Om det är någon gång man saknar supportrarna lite extra är det såklart i derbytider och nog vore det riktigt bra för West Ham United att ha sina supportrar på plats till den här matchen. För på pappret ser det tungt ut för hemmalaget.

West Ham kommer till spel utan ett antal nyckelspelare, har med sig en tung förlust från senast mot Newcastle och som om det inte vore nog med det har man också minnena av 3-0-förlusten borta mot Chelsea senast med sig.

Det som kan tala för West Ham här är att Chelsea i veckan ska spela semifinal i Champions League, men ärligt talat räcker det inte för att vi ska ta rygg på hemmalaget.

Det är väldigt viktigt med tre poäng för båda lagen i striden om Europaplatser, men Chelsea kan helt enkelt inte vaska matchen.

Skadorna talar för Chelsea

West Ham har en rejäl skadelista med sig inför den här matchen och det är verkligen fel läge att hålla på med många skador. Det är urjämnt i toppen av tabellen, men tyvärr tror jag att skadesituationen kommer att sabba det här för succélagets del.

Inför Londonderbyt mot Chelsea kommer man till spel utan Michail Antonio, Declan Rice, Andriy Yarmolenko, Darren Randolph och avstängde Craig Dawson. Som om det inte vore nog med det är det tveksamt om Aaron Cresswell och Arthur Masuaku kommer tillbaka i spel.

Tunga tapp för hemmalaget, vars startelva blir starkt beroende av spelare som Jesse Lingard. Om det ens ska gå att vinna här krävs det att han gör en riktigt vass insats.

Chelsea saknar min personlige favorit Mateo Kovacic, men som lag ska det här inte påverka Chelsea så mycket.

Men ett derby är alltid ett derby och kanske kan det tala för Newcastle? Nej, jag tror inte att det räcker för att vara ärlig. Även om Chelsea har en viktig semifinal till veckan.

Chelsea vinner spelas till 1,83 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, lördag 24 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: