Speltips West Ham – Crystal Palace 28/8: Londonderby!

Martin Efvergren Publicerat: 27 augusti 2021

West Ham har inlett Premier League starkt medan det motsatta kan sägas om Crystal Palace. Nu möts de båda London-klubbarna i den tredje omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 28 augusti med avspark kl 16.00.

West Ham – Crystal Palace

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Med åtta mål och två raka segrar kan man väl tala om en drömstart på säsongen för West Ham. Visserligen är det för tidigt att dra några långtgående slutsatser efter två omgångar, men känslan lär vara god i West Ham-lägret inför det stundande rivalmötet mot Crystal Palace.

Det började emellertid inte så bra i premiären borta mot Newcastle där man släppte in mål redan efter fem minuter och låg under med 2-1 efter en första halvlek där man varit det sämre laget. I andra halvlek vaknade man så till och vände på steken fullständigt med tre snabba mål och en slutlig 4-2-seger.

I hemmapremiären mot Leicester i måndags gjorde man återigen fyra mål då segersiffrorna skrevs till 4-1. Värt att beakta är dock att man kunde dra fördel av den utvisning som drabbade bortalaget redan i den 40:e minuten.

Hursomhelst är facit sex poäng och 8-3 i målskillnad, vilket ger att man toppar tabellen efter två matcher.

Patrick Vieiras och Crystal Palace har inte fått en lika flygande start på säsongen. Efter tre spelade tävlingsmatcher har man ännu inte gjort mål och följaktligen heller inte vunnit någon match.

Man inledde säsongen med ett London-derby mot Chelsea där man inte räckte till. Man var aldrig speciellt nära att hota Chelsea och man föll till slut med siffrorna 3-0. I senaste ligamatchen mot nykomlingen Brentford såg segerchanserna bättre ut på förhand men det blev en jämn tillställning som slutade mållös.

I veckan ställdes man sedan mot Watford på bortaplan i Ligacupen och föll då tungt efter ett avgörande mål av hemmalaget i den 86:e minuten.

På Crystal Palace frånvarolista finns Ferguson, Olise, Eze samt Milivojevic. Hos hemmalaget saknas endast Reid och Masuaku.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ett offensivare Crystal Palace

Att det är fördel West Ham inför det här mötet är ett påstående som inte kräver någon utförligare förklaring. Det säger sig självt om man tittar på de inledande resultaten. Spelbolagen lutar också tydligt åt det hållet då en hemmaseger endast ger cirka 1.60 gånger insatsen.

West Ham slutade hela 21 poäng före Crystal Palace förra säsongen, vilket ytterligare stärker deras favoritskap. De är det bättre laget. Samtidigt har vi att göra med ett derby och där blir inte sällan andra parametrar betydande.

Historiskt sett brukar det vara väldigt jämna matcher när de här båda lagen möts. 4 av de 8 senaste mötena har slutat oavgjort och inget av lagen har vunnit med mer än uddamålet i dessa matcher.

Senast lagen möttes vann West Ham på Selhurst Park med 3-2 och i de samtliga 8 senaste matcherna har båda lagen gjort mål.

Ser man till West Hams inledning finns det en hel del som talar för att även den här matchen kan man bli målrikt medan Crystal Palaces inledning talar för det motsatta.

Crystal Palace största problem förra säsongen var att man släppte in för många mål. Kanske har Vieira därför lagt lite för stor vikt vid just att stärka defensiven och att det är en delförklaring till varför man står mållösa efter tre matcher.

Crystal Palace behöver bli mer framåtlutade och det tror jag vi kommer få se i den här matchen. Mycket talar som sagt för en tredje raka West Ham-seger här, men jag tror att Crystal Palace kommer bjuda upp till dans.

Sammantaget gör detta att mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål i den här matchen och det spelas till 1.90 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 16:00, lördag 26 augusti 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: