Speltips West Ham – Fulham 7/11: Ny vinst

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Ham United har imponerat inledningsvis. Kan laget ta en ny trepoängare hemma mot Fulham den 7 november 2020?

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det har spelats sju omgångar, nästan rakt igenom hela Premier League, och man kan väl säga att nu någonstans har serien och tabellställningen börjat sätta sig alltmer. Det börjar bli ganska tydligt ungefär i vilken del av tabellen vi kan förvänta oss att hitta olika lag.

Men det finns lite oklarhet kring West Ham United, som faktiskt haft en stark säsongsinledning sett till vilka lag man har tagit poäng mot, men som samtidigt bara har två vinster på sju omgångar och av den anledningen inte kunnat hänga på riktigt i toppen.

Å andra sidan har man haft en ganska svår inledning i spelschemat och nu är man i mina ögon klara favoriter hemma mot Fulham, ett av seriens svagast presterande lag, som redan står på fem förluster och som släpper in på tok för många mål. I snitt två per match för att vara exakt.

Nu tog man visserligen sin första trepoängare senast hemma mot nykomlingen West Bromwich, men vore det inte för den där vinsten, som satt långt inne, hade man legat kvar på nedflyttningsplats.

Jag är helt säker på att det är kring det strecket man kommer att behöva fightas exakt hela den här säsongen.

Favoritskapet är tydligt

West Ham United hade starka förhoppningar om att kunna få in anfallaren Michail Antonio i spel igen. I ett par veckor har han faktiskt varit nära en återkomst, åtminstone sett till vad man har kommunicerats utåt, men nu ser det ut som att han har fått ett bakslag och inte kan spela på ett tag.

Men det som är glädjande är att hemmalaget inte har några andra skador, avstängningar eller frånvarande spelare att förhålla sig till. Sebastien Haller har haft det synnerligen tufft hittills, men behöver nu steppa upp för att ersätta Michail Antonios mål och spets allra längst fram.

I dagarna har det spekulerats om att Real Madrids anfallare Luka Jovic ska återförenas med sin gamla kompis Sebastien Haller från Eintracht Frankfurt. Det tror jag, en liten side-not ska sägas, hade varit optimalt för West Ham United och båda spelarna.

Aboubakar Kamara har dragit på sig en avstängning och finns därmed inte tillgänglig för Fulham. Scott Parker får också klara sig utan Kenny Tete, Josh Onomah och Terence Kongolo. Det är tre spelare som alla har skador. Det finns däremot förhoppningar om att Mario Lemina ska kunna spela.

I mina ögon är Fulham ett av lagen som sett allra svagast ut hittills. Nu tog man en tung vinst senast mot West Bromwich, men för mig sminkar det snarare en gris. Om det nu är uttrycket.

West Ham United vinner spelas till 1,87 gånger smeten hos 888sport.

West Ham - Fulham

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: