Speltips West Ham – Leeds 8/3: Underhållning

Simon Pålsson Publicerat: 8 mars 2021

Nog blir det inget fel på underhållningen när West Ham United och Leeds United gör upp i Premier League måndagen den 8 mars 2021.

West Ham United - Leeds United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore förvånande om det inte blev en underhållande match när West Ham United får besök av Leeds United på måndagskvällen i Premier League. Här har vi ett bortalaget som har sex raka bortamatcher mot West Ham United utan att förlora. I för sig med merparten av matcherna tidigt 2000-tal.

Om vi ser till tabellen är det en högst intressant match och West Ham United vill gärna studsa tillbaka efter att man snöpligt förlorade mot Manchester City senast. Man har i skrivande stund riktigt bra häng på Europaplatserna och kan gå upp på Champions League-plats om man vinner här.

Samtidigt är det ett riktigt getingbo längst upp och vill West Ham United vara med för att slåss om det krävs det att man verkligen går för det. Formen har varit riktigt bra på slutet och det känns som att man, inte minst på hemmaplan, har det i sig att slå alla lag.

Leeds United föll lite märkligt nog hemma mot Aston Villa senast och gick mållösa av planen. Det var andra gången inom loppet av tre matcher. Det känns dock som en liten vägbump snarare än att man har en hel kursomriktning att försöka hantera här. Det är ett offensivt starkt lag som kommer att fortsätta på den inslagna vägen. Det är min fasta övertygelse, även inför matchen borta mot West Ham United.

Målspel i Premier League

West Ham United hade stora problem med skador ett tag och allra mest saknade man sin anfallare Michail Antonio, men han är tillbaka i fullt slag och spelar vecka ut, och vecka in längst fram. Dessutom har man som bekant förstärkt laget med Jesse Lingard som varit riktigt vass sedan han anslöt på lån från Manchester United.

Däremot kommer Angelo Ogbonna, Andriy Yarmolenko och såklart inte Arthur Masuaku, som varit borta ett tag, kunna spela matchen mot Leeds United.

Lukasz Fabianski är osäker mellan stolparna, men väntas stå, samtidigt som Ryan Fredericks och Darren Randolph också är osäkra till spel.

I bortalaget ser det klart ljusare ut på skadefronten och inom kort får man tillbaka en rad nya spelare. Rodrigo har precis gjort comeback i reservlaget och väntas snart konkurrera om speltid i a-laget. Dessutom är Robin Koch tillbaka i träning, men efter tre månader lång frånvaro kan vi nog räkna med att han inte hoppar rakt in i en startelva eller ens i en matchtrupp. Kalvin Phillips, Jamie Shackleton och Ian Poveda-Ocampo är också osäkra. Däremot vet vi att Adam Forshaw och Gaetano Berardi inte spelar här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,62 gånger såsen hos William Hill. Det är i grundläget två offensivt starka lag och det lär bli åka av.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,62
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, tisdag 8 mars 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: