Speltips West Ham – Manchester City 15/5: Stormatch

Axel Sjödin Publicerat: 15 maj 2022

På söndag så tar West Ham emot ett Manchester City som nu inte alls är långt ifrån att säkra ligatiteln.

West Ham - Manchester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester City kan i stort sett säkra ligavinsten med en vinst då de gästar Londons Olympiastadion under söndagen. Allt pekar på att de kommer att försvara sin ligatitel mot Liverpool och säkra deras rivaler inte tar trippeln. Uttåget ur Champions League svider nog än för City, men vinner de titeln så är det minst sagt en fin tröst.

De har nu fem raka segrar i ligaspelet där de har vunnit med flera måls marginal i samtliga fall. Det kommer inte vara lätt att rubba dem såhär på mållinjen och går bara matcherna någorlunda enligt matchplan så är de med de flesta mått mätt världens starkaste lag under Pep Guardiola. Beräknade och taktiskt vässade.

Senaste körde de över Wolverhampton med hela 5-1 på Molineux Ground och Kevin de Bruyne stod för fyra mål. Det är ingen större idé att ge någon form av djupanalys när de vinner med fyra till fem bollar i sina matcher. Vi kan helt enkelt konstatera att Manchester City är tunga favoriter hos spelbolagen, trots bortamatch mot ett annat storlag.

Fernandinho och Aymeric Laporte åkte i alla fall på smällar senast mot Wolves och då Rúben Dias, Kyle Walker och John Stones alla redan är skadade så ser det lite tunt ut i defensiven ifall de två förstnämnda inte kan spela. Det kan vara intressant att ta med sig inför speltipset.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham tar farväl av Mark Noble

Allt pekar på att West Ham får spela i Conference League nästa säsong efter sin strålande insats i årets upplaga av Europa League. Det är såklart ett steg tillbaka, men West Ham har trots allt lyckats balansera ligaspelet någorlunda med internationella åtaganden och ligger fortfarande högt i tabellen för att ha vilat spelare i ligamatcherna under den senaste tiden.

Med tanke på att Manchester United har spelat en match mer så finns det fortfarande hopp för West Ham om de vinner på söndag. Men det är såklart lättare sagt än gjort. Det är i alla fall den sista hemmamatchen för säsongen för The Hammers där de kommer att tacka av Mark Noble som har varit i klubben sedan 2004 och nu har annonserat att han kommer att lägga skorna på hyllan. 18 år inte illa.

Från läktarhåll kommer det såklart att läggas mycket fokus på Nobles farväl, men har vi tur så kan de även bjudas på en underhållande match. Med tanke på hur båda lagen öste in mål i förra omgången och hur Manchester City har kört över alla motståndare i ligaspelet på senaste så är det ändå godkända odds på att Manchester City vinner i kombination med att det blir över 2,5 mål för 1.86 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City & över 2,5 mål
Odds: 1.86
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: