Speltips West Ham – Manchester City 24/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester City har ingen plats för nya poängtapp och måste gå för att vinna borta mot West Ham den 24 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte gått lång tid av den här engelska ligasäsongen, men vi kan redan nu ana vissa mönster i Premier League. Det är också uppenbart att ett par av lagen som var tippade att husera i toppen inte riktigt har fått säsongsinledningen som man hade hoppats på.

Det är ingen tvekan om att Manchester City är ett sådant lag, som redan har tappat poäng mot Leeds och förlorat mot Leicester City för att nämna två exempel. Däremot är det stärkande att Manchester City vann med klara 3-1 mot FC Porto i Champions League tidigare den här veckan.

Nu spelar Manchester City borta mot West Ham, ett lag som man vanligtvis har ganska enkelt för och som man förra säsongen städade av två gånger om. Det hade nog behövts en sådan avstädning för att verkligen känna att man är på gång igen.

I hemmalaget West Ham då? Jo, där är det glada miner efter ett par starka insatser på slutet. Faktum är att laget bara öser på i Premier League, och 3-3 borta mot Tottenham Hotspur lär ha gett en ordentlig boost. Då vände man 3-0 till 3-3 efter att Lanzini kvitterat med ett makalöst distansskott i slutskedet av matchen.

West Ham öser på framåt

West Ham öppnade säsongen med ett par tunga skador, men det ser klart bättre ut på den fronten nu. David Moyes har kunnat formera i stort sett det lag han har önskat på slutet och det har mynnat ut i synnerligen goda resultat för Londonlaget.

Michail Antonio är med det sagt tveksam till spel inför lördagens drabbning på hemmaplan, och anfallskollegan Sebastien Haller kan också behöva stå över. Det vore inte optimalt att sakna båda anfallarna inför den här matchen. Den saken är säker.

Som om det inte vore nog med det möter man ett av hela ligans, och förmodligen världens, allra bästa fotbollslag. Det som kan fungera som en lite förmildrande omständighet är att bortalaget kommer till spel utan ett par av sina potentiella nyckelspelare.

Benjamin Mendy, Fernandinho och Gabriel Jesus står alla på skadelistan och är av den anledningen inte med i det här mötet. Nathan Aké, Aymeric Laporte och Kevin De Bruyne däremot kan komma till spel, men ser ut att sparas ett tag till. I de två sistnämnda fallen är det spelare som gick in i träning med övriga laget igen så sent som i torsdags. Det känns lite väl tight med lördagsmatch då va?

Båda lagen göra mål spelas till 1,61 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,61
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 13:30, lördag 24 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: