Speltips West Ham – Sheffield United 15/2: Ingen målfest

Simon Pålsson Publicerat: 15 februari 2021

Sheffield United kanske har sista chansen att göra liv av bottenstriden borta mot West Ham United i Premier League den 15 februari 2021.

West Ham - Sheffield United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter 23 spelade omgångar, med 15 kvar att spela, kan vi lugnt konstatera att det är skarpt läge för ett lag som Sheffield United, allra längst ner i botten av tabellen i Premier League. Med elva poäng på 23 omgångar har man inte bara ett horribelt poängsnitt, man är också ordentligt efter övriga lag.

En vinst här skulle göra att Sheffield United klättrar upp som nästjumbo, men man skulle fortfarande ha minst elva poäng upp till säker mark. Det går såklart att rädda på 14 omgångar, men man är konstant beroende av att övriga lag förlorar och gör svaga insatser.

Men it ain’t over ’til the fat lady sings som det heter på öarna och det är precis vid det där hoppet som Sheffield United försöker klamra sig fast. Det räknar jag med att man gör nu också.

West Ham Untied må vara ett topplag, med bara en poäng upp till en Champions League-plats, men det är inte ett omöjligt lag för Sheffield United att slå. I höstas föll Sheffield United bara med uddamålet på hemmaplan mot samma lag.

Målsnåla matcher har varit kutym de sista säsongerna när dessa båda lag möts och med tanke på hur mycket som står på spel för båda lagen kan jag inte se annat än att det blir något liknande här. Inte minst då offensiva hot saknas i båda läger.

Odds i Premier League

West Ham United har hamnat i ett läge där man plötsligt har ett antal spelare som tveksamma till spel. Det rör sig inte minst om anfallaren Michail Antonio, som ser ut att behöva stå över här. Det kommer att göra Jesse Lingard till en nyckelspelare för offensiven i den här matchen.

Vidare är Issa Diop, Darren Randolp, Angelo Ogbonna, Fabian Balbuena och Andriy Yarmolenko tveksamma till spel, medan vi sedan tidigare vet att Arthur Masuaka inte kan spela.

Om vi ser till bortalaget har Jack Robinson, Sander Berge och Jack O’Connell alla varit borta ett tag, och väntas stå över den här gången också. Enda Stevens och George Baldock står också som tveksamma till spel för bortalaget.

Det är kanske inte sista chansen än, men det där närmar sig minst sagt för bortalaget.

Under 2,5 mål spelas till 1,81 gånger såsen hos Hajper. Här kommer inget av lagen bidra till en sprudlande tillställning.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor gratis!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,81
Bolag: Hajper
Spelstopp: 19:00, måndag 15 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: