Speltips West Ham – West Bromwich 19/1: Skräll

Simon Pålsson Publicerat: 19 januari 2021

Det är riktigt bra skrälläge när West Bromwich spelar borta mot West Ham i Premier League tisdagen den 19 januari 2021.

West Ham - West Bromwich

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Mycket kan man säga om Sam Allardyce, men man kan inte blunda för att det är en tränare som har en förmåga att få effekt på sina lag på kort tid. Det började med en poäng mot Liverpool och nu senast vann West Bromwich med 3-2 borta mot Wolverhampton Wanderers.

Visst, det kostade ett par storförluster mellan matcherna, men nu är frågan om Big Sam inte har fått ordentligt styr på sitt lag och börjat sätta sin prägel.

West Bromwich är fortfarande ett bottenlag, på nedflyttningsplats, utan några vidare framtidsutsikter. Om det inte vore för Big Sam. Min känsla är att man kommer att ge det här en riktigt bra chans hela vägen in i mål.

Tisdagens bortamöte med West Ham United är på inget sätt en omöjlig uppgift och jag kan inte se hur man i bortalaget inte ska försöka gå för vinsten. Det är perfekt skrälläge.

Spelbolagen radar upp 6,00 gånger pengarna för den raka tvåan och den som är på det humöret hittar bra spelvärde i det oddset. Men för egen del tänker vi ta det lite lugnare, och siktar snarare på en återhållsam historia. West Ham har trots allt tre raka hållna nollor.

Handikappspel på Big Sam

West Ham United hade uppenbara problem med skador under inledningen på säsongen, men det är någonting som har blivit klart bättre på senare tid. Michail Antonio är dock tillbaka i fullt slag och förväntas starta den här matchen också.

Arthur Masauaku och Fabian Balbuena är dock inte redo för spel. Det är spelare som kommer att behöva vila ett bra tag till.

I bortalaget har det tyvärr smugit sig in lite tung coronasmitta precis i fel läge, och det är nu högst oklart om Matt Phillips och Sam Johnstone kan spela kommande vecka. Som om det inte vore nog med det saknar man även Karlan Grant, Grady Diangana och Conor Townsend.

West Bromwich +1 (asian handicap) måste spelas till 1,86 gånger smeten hos bet365 här. Det är ett guldläge för bortalaget att ta nya viktiga poäng i botten.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: West Bromwich +1 (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 19 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: