Speltips West Ham – Wolverhampton 20/6: Fokus på målen

Spelbloggare Publicerat: 14 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi riktar strålkastarljuset mot London Stadium för match mellan West Ham United och Wolverhampton Wanderers från lördagens Premier League. Här hittar ni vårt bästa speltips inför matchen.

  Rygga vårt speltips hos Betway!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kniven mot strupen för West Ham

Det är med nöd och näppe som West Ham lyckas hålla huvudet ovanför vattenytan i Premier League, alltså ovanför strecket. Precis som konkurrenterna närmast under, Watford samt AFC Bournemouth, de senare som tredjejumbo, står de på 27 snåla pinnar och enbart med målskillnaden som fördel.

Att då närmast ställs mot just ”Wolves”, Tottemham Hotspur och därefter Chelsea kan med enkelhet innebära att de snart hittas nedanför det där strecket. Vore ett praktfiasko av klubben om de slussades ner till Championship.

Wolverhampton Wanderers har siktet inställt på mer ärofyllda platser – en som ska leda dem ut i Europa, allra helst till Champions League. Från fjärdeplatsen till skiktet för den övre halvan av serien är det oerhört tajt. Laget är alltid svårspelat, men tappat något för ofta i form av oavgjorda matcher; 13 stycken på 29 matcher, tillsammans med Arsenal flest i serien.

Kryssbenägenhet eller ej – klart är i alla fall att ”Wolves” räknas som favoriter i en match som denna. De har inte bara en trupp som redan nu är slagkraftig, utan även med stor utvecklingspotential och talang. Tränaren Nuno Espírito Santos portugisiska satsning har redan skördat en hel del framgångar.

Mål – åt båda håll?

Tre månader senare och formfaktorn är svår att ta i särskilt stor beaktning när lagen drabbar samman, vilket ökar ovissheten något. Då blir det mer aktuellt att ta in andra faktorer i analysen, i alla fall att värdera dem högre.

Någonting som följt Wolverhampton sedan en tid tillbaka är att de haft en förmåga att inleda matcher sisådär, släppt in de första målen för att sedan komma tillbaka. Här ställs de på bortaplan mot ett desperat West Ham som vi tror kommer ställa in siktet på hela potten; pressa upp positionerna och försöka sätta motståndarförsvaret under press.

Men vi tror heller inte att ”Wolves” kommer lämna en match som denna, mot ett West Ham som är svajiga bakåt, mållösa och den bestämda känslan är att en relativt jämn match med mål – också åt båda håll – är att vänta.

BLGM-spelet betalar 1,83 gånger såsen hos Betway och det plockas.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:30, lördag 20/6
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo