Speltips West Ham – Wolverhampton 27/9: Målsnålt

Martin Efvergren Publicerat: 27 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Ham har kammat noll efter två omgångar och nu väntar ett Wolverhampton som är något av en mardrömsmotståndare. Här har vi intressant statistik som gör nedan speltips mycket spelvärt.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

West Ham besegrade Hull i Ligacupen i tisdags men i Premier League har man förlorat båda sina två inledande matcher. Premiären blev en stor missräkning då man föll med 2-0 hemma mot Newcastle och förra helgen blev det torsk med 2-1 i London-derbyt mot Arsenal.

David Moyes gäng är således på jakt efter sina första poäng om inte läget redan nu ska börja bli pressat. Förra säsongen blev en lång kamp i tabellens bottendel som till slut reddes ut och risken är att man hamnar där igen om man inte lyfter sig så snart som möjligt.

Att besegra gästande Wolverhampton lär inte bli någon enkel uppgift. West Ham har faktiskt inte gjort mål på Wolves på de fyra senaste mötena där man också förlorat samtliga. På så vis är det något av en madrömsmotståndare man ställs mot.

Wolverhampton slutade på sjunde plats i Premier League förra säsongen och inledde den här säsongen med att besegra Sheffield United med 2-0 borta. Förra helgen blev det dock förlust då Manchester City gästade Molineaux och vann med 3-1.

Intressant Wolves-statistik

Ser man till det faktum att Wolverhampton kammade ihop 20 poäng fler än West Ham förra säsongen samt att man vunnit och hållit nollan i de fyra senaste inbördes mötena mellan de här lagen är det ingen tvekan om vilka som är favoriter i det här mötet.

Samtidigt är inte skillnaden så stor om man ser till lagen på pappret. Visst, Wolves har en bättre balanserad och sammansatt trupp men West Ham också de en hel del kvalitet i truppen.

The Hammers insats i premiären mot Newcastle var inget vidare men matchen mot Arsenal var ett steg i rätt riktning och därtill har man verkligen fått spelet att lossna i de två Ligacup-matcherna man spelat. I veckan besegrade man Hull med 5-1 och dessförinnan Charlton med 3-0.

David Moyes bygger sina lag bakifrån och sedan han tog över i december är det att få ordning på försvarsspelet som varit det som har prioriterats. Detsamma kan sägas om Espirito Santos Wolverhampton som bara släppte in 40 mål förra säsongen och som totalt var ligans tredje målsnålaste lag.

På så vis finns det anledning att tro att det här kan komma att bli en något låst tillställning. Oddssättarna är dock inne på samma linje vilket gör att underspelen inte ger någon större utdelning. Desto mer intressant blir därför spelet att båda lagen inte kommer göra mål.

Båda lagen har inte gjort mål i de 6 senaste mötena lagen emellan, vilket är mer av en kuriös statistik i sammanhang men som ändå kanske säger någonting.

Framförallt bygger jag det här spelet på att jag tror att det här kan komma att bli en målsnål historia. Wolves är väldigt skickliga på att stänga matcher och försvara ledningar samtidigt som deras offensiv ibland inte förmår leverera.

Ett mycket intressant faktum i sammanhanget är också att båda lagen inte gjort mål i 12 av Wolverhamptons 14 senaste matcher och bara det är ett argument gott nog för att tro på det här spelet till ett mycket fint odds hos Betsson.
Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få 100% bonus upp till 100kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.95
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:00, söndag 27 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: