Speltips Wolverhampton – Arsenal 10/2: Sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 10 februari 2022

Wolverhampton Wanderers tar emot Arsenal på Molineux Ground under torsdagskvällen.

Wolverhampton - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en riktig sexpoängare som väntar under torsdagskvällen då Arsenal gästar Molineux Ground. Wolverhampton har efter en väldigt fin resultatsvit lyckats klättra i tabellen och är faktiskt med och hotar om den så omstridda fjärdeplatsen. Det är dock fem lag som strider om den sista Champions League-platsen i nuläget. Men både Wolves och Arsenal har färre matcher spelade än både Manchester United och West Ham som ligger över dem.

Wolverhampton har som sagt haft väldigt bra resultat på senaste och har inlett årets ligaspel på ett perfekt vis. Av de senaste fem matcherna så har de vunnit fyra och kryssat mot Chelsea. En av vinsterna kom imponerande nog på Old Trafford tidigt i januari så Wolves ska verkligen inte underskattas i nuläget.

Februari kommer att vara väldigt avgörande för deras chanser att kunna klättra i tabellen då de har två möten mot Arsenal och dessutom möter både Tottenham och West Ham. De kommer inte att få mycket andrum mellan de viktiga matcherna och det gäller att hålla i formen framöver.

Det hade varit en väldigt stor bedrift att fortsätta klättra i tabellen med tanke på hur det har sett ut offensivt för Wolves under säsongen. De har bara 19 gjorda mål framåt, men deras defensiv med 16 insläppta är näst bäst i ligan bakom Manchester City. Att de tappade Adama Traoré till Barcelona har dock inte gjort saken lättare offensivt och de såg rätt uddlösa ut i helgen där de föll mot Norwich med 0-1 i FA-cupen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal har inte gjort mål på fyra matcher

Även Arsenal är pressade att vinna här ifall de vill hålla jämna steg med Tottenham som annars riskerar att gå förbi dem. Gunners senaste resultat har dock inte varit lika imponerande som Wolves. Trots att de hade fyra raka vinster nyligen så har de därefter förlorat mot Manchester City och fick nöja sig med ett kryss hemma mot Burnley innan landslagsuppehållet.

Dessutom har Arsenal hunnit åka ut ur FA-cupen i tredje omgången mot Nottingham Forest och gått mållösa ur ett dubbelmöte mot Liverpool i den engelska ligacupen under samma period. Detta innebär alltså att de har gått fyra raka matcher utan att lägga mål, vilket säkerligen oroar en del supportrar.

Arsenal släppte Pierre-Emerick Aubameyang utan ersättning till Barcelona och har inte hämtat in en ersättare under januarifönstret. Förvisso så har Aubameyang inte bidragit särskilt mycket under säsongen, men Arsenal har inte särskilt många alternativ framåt längre och de misslyckades med sina försök att värva spelare som Dusan Vlahovic och svenske Alexander Isak.

Det är två lag som har tappat i offensiv kvalitet som möts här och med tanke på vad som står på spel så finns det mycket som pekar på att det kan bli en tät och målfattig match. Ett spel på BLGM – Nej är ett alternativ här, men jag lutar nog åt att spela på hemmalaget med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.55 hos Expekt. Wolves har trots allt sett hetare ut på senare tid och är inte lätta att slå hemma.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton – Draw no bet
Odds: 2.55
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: