Speltips Wolverhampton – Aston Villa 2/4: Jämnstarka lag

Martin Efvergren Publicerat: 1 april 2022

Det är jämna förutsättningar när tabellåttan Wolverhampton Wanderers tar emot tabellnian Aston Villa i Premier League. Matchen spelas lördagen den 2 april 2022 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton Wanderers har totalt sett gjort en bra säsong där man fortfarande är med i kampen om en Europa-plats. Efter 30 spelade matcher har man tagit 46 poäng vilket ger en åttonde plats i Premier League.

Wolves har varit svårslagna och svåra att göra mål på, men den senaste tiden har man svajat på ett sätt som man inte riktigt känner igen. Av de sex senaste ligamatcherna har man vunnit två och förlorat fyra.

Senast föll man tungt efter att ha tappat en 2-0 till förlust med 3-2 hemma mot Leeds. Visserligen hade då utvisningen som Raul Jimenez ådrog sig i början av andra halvlek en stor inverkan på det tappet, men det är ändå sällan man ser Wolverhampton släppa in tre mål i en och samma match.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålast i Premier League

Aston Villa ligger på placeringen under Wolverhampton i tabellen, men det ska då sägas att avståndet i poäng är hela tio. Emellertid så har Aston Villa en match mindre spelad.

Steven Gerrard har, sedan sitt tillträde i höstas, lyft Aston Villa både spel- och i tabellmässigt. Jakten på en än bättre placering har dock kommit av sig då man förlorat sina två senaste matcher i Premier League. Innan landslagsuppehållet föll man med 1-0 hemma mot Arsenal och dessförinnan med 2-1 borta mot West Ham.

När Wolverhampton och Aston Villa senast möttes var det Dean Smith som ledde Birmingham-laget. Den matchen spelades i oktober och slutade 3-2 till bortalaget Wolves efter att man vänt ett 2-0-underläge i matchens slutskede.

Wolves vann alltså senast lagen möttes, de är tio poäng före i tabellen och har hemmaplan, men det är ändå Aston Villa som gäller som knappa favoriter inför den här matchen. Ett spel på bortalaget ges till ett odds omkring 2.63.

Det blev alltså 3-2 när de här lagen senast möttes och samma siffror blev det i Wolves senaste match mot Leeds. Den typen av resultat tillhör dock inte vanligheterna då Wolverhampton är Premier Leagues ganska klart målsnålaste lag.

Jag räknar med att det här kommer att bli en tät och jämn match där utgången känns oviss. Wolves har blandat och gett en del på sistone, men vi kan konstatera att båda lagen inte har gjort mål i 4 av de 5 senaste matcherna. Detsamma gäller i 6 av Aston Villas 7 senaste matcher.

Mitt spel blir att båda lagen inte kommer att göra mål i den här matchen till 1.90 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM -Nej
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 2 april 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: