Speltips Wolverhampton – Brighton 30/4: Jämna förutsättningar

Martin Efvergren Publicerat: 30 april 2022

Det är Premier Leagues två målsnålaste lag som ställs mot varandra när Wolverhampton Wanderers gästas av Brighton & Hove Albion. Matchen spelas lördagen den 30 april 2022 med avspark kl 16.00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Brighton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton Wanderers har svarat för en stabil säsong där man varit defensivt solida och svårslagna. De riktiga topparna har dock saknats och den senaste tiden har man blandat och gett lite mer än tidigare.

Wolverhampton kommer nu till det här mötet med två raka 1-0-förluster på bortaplan bakom sig. I söndags föll man mot Burnley och dessförinnan blev det förlust mot Newcastle. Det gör att man står kvar på 49 poäng efter 33 matcher och ligger på en åttonde plats i Premier League.

Nu tar man emot ett Brighton & Hove Albion som är åtta poäng efter i tabellen med en match mer spelad. Brighton och Wolves är seriens två målsnålaste lag vilket gör att oddsen talar emot att det här kommer att bli något målkalas.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålast i Premier League

Brighton hade en svag period i februari och mars där man förlorade sex raka matcher. Den senaste tiden har man emellertid ryckt upp sig. Visserligen har man bara tagit en poäng på de två senaste matcherna, men dessförinnan tog man två fina skalper i rad då man slog Arsenal och Tottenham på bortaplan.

I söndags såg man ut att gå mot en hemmaseger mot Southampton, men man tappade en 2-0-ledning till slutresultatet 2-2. I omgången innan föll man med 3-0 borta mot Manchester City.

I Brighton och Wolverhampton har vi alltså att göra med två lag som både gör och släpper in väldigt få mål. Jämnt och målsnålt blev det också när lagen senast i Brighton i december. Det var då bortalaget som gick segrande med 1-0.

Förutsättningarna är nu jämna och ser vi till oddsättningen är det i princip helt jämnt mellan lagen. Därutöver kan konstateras att underspelen inte ger någon vidare utdelning. Ett spel på att det kommer göra under 2.5 mål ger endast omkring 1.50 gånger insatsen.

Det här är två jämnstarka lag, men formmässigt skulle jag säga att det är fördel Brighton. De gjorde nyligen två riktigt fina bortamatcher mot Arsenal och Tottenham och de borde ha vunnit mot Southampton senast. Då saknades viktige viktige Bissouma som nu är tillbaka efter avstängning.

Jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och tät batalj där jag finner anledning att tro att bortalaget kommer att dra det längsta strået. Mitt spel blir Brighton 0 (asian handicap) till 1.94 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brighton 0 (asian)
Odds: 1.94
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 30 april 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: