Speltips Wolverhampton – Burnley 1/12: Målsnålt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 1 december 2021

Wolverhampton Wanderers är favoriter när man tar emot Burnley FC i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 1 december 2021 med avspark kl 20.30 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Burnley

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton Wanderers inledde Premier League-säsongen ganska knackigt men har nu två bra månader bakom sig. På de åtta senaste matcherna har man bara en förlust, fem segrar och två kryss.

Oavgjort blev det i helgen då man ställdes mot Norwich på bortaplan i en match som förblev mållös. Dessförinnan besegrade man West Ham med 1-0 på hemmaplan.

Nu är spelschemat tätt i Premier League och efter den här matchen väntar Liverpool och därefter Manchester City. Med andra ord är det här sannolikt en match man behöver vinna om man ska haka på i toppstriden.

Men Burnley har också ryckt upp sig den senaste tiden och har bara förlorat två av sina åtta senaste matcher. Man har dock kryssat i fem av dessa och man har totalt bara tagit 9 poäng på 12 matcher.

Fem av dessa poäng har man tagit i de tre senaste omgångarna. Efter säsongens första seger i Premier League mot Brentford har man spelat 1-1 borta mot Chelsea och senast, för en och en halv vecka sedan, blev det 3-3 hemma mot Crystal Palace.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Burnley i inbördes möten

Burnleys möte mot Tottenham som skulle spelats i söndags blev inställt på grund av ett kraftigt snöoväder. Det gör att man nu har en match mindre spelad än de övriga bottenkonkurrenterna samt att man kanske är lite mer utvilade till den här omgången mitt i veckan.

Wolverhampton står emellertid som favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Man har dock haft svårt för Burnley de senaste åren. När de senaste möttes, på Molineaux, vann Burnley med hela 4-0 och de vann även förra säsongens första möte med 2-1 på Turf Moor. Wolves har inte besegrat Burnley på de fem senaste försöken där Burnley vunnit tre och två slutat oavgjort.

Burnley släppte visserligen in tre mål senast mot Crystal Palace, men vi har ändå att göra med två lag här som har sina styrkor i organisationen och defensiven. Wolverhampton är med sin målskillnad 12-12 efter 13 matcher Premier Leagues målsnålaste lag så här långt.

Kanske är det bara en slump att Wolves inte lyckats besegra Burnley de senaste åren eller så är det ett lag som passar dem illa. Man är det, på pappret, bättre laget och på hemmaplan ska man definitivt vara favoriter men jag tar inte för givet att Wolverhampton kommer gå segrande här.

Bruno Lages manskap har ett snitt på låga 1.85 gjorda/insläppta mål per match och det har gjorts under 2.5 mål i 4 av deras 5 senaste matcher. Offensivt saknas inte sällan en slutprodukt och mitt spel på den här matchen blir därför under 2.5 mål till 1.68 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, onsdag 1 december 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: