Speltips Wolverhampton – Burnley 25/4: Målsnålt

Axel Sjödin Publicerat: 25 april 2021

Wolverhampton siktar på tredje raka då de välkomnar ett Burnley som fortfarande är högst inblandade i nedflyttningsstriden.

Wolverhampton - Burnley

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med tanke på Wolves två tidigare säsonger är det kanske svårt att vara nöjd med en placering på den nedre halvan, men de har åtminstone inte behövt oroa sig för en bottenstrid. Wolverhampton sitter säkert på 12:e plats i ligan och har efter en period på fem matcher utan vinst äntligen börjat vinna igen.

Deras två senaste möten har varit mot Sheffield United och Fulham, båda matcherna har de vunnit med ett mål mot noll. Det är inte särskilt övertygande resultat mot två lag under nedflyttningsstrecket kanske, men de har i alla fall hållit nollan i båda matcherna och fått med sig sex poäng. Nu har de chansen att förlänga den sviten mot ytterligare ett bottenlag i Burnley.

Inför söndagens möte har de inga större skadebekymmer att oroa sig över. Willy Boly är tillbaka efter frånvaro på grund av COVID-19, Ruben Neves är däremot fortfarande borta efter att ha testats positivt. I övrigt är det fortfarande skador på Jonny, Pedro Neto och Raúl Jiménez, men annars kan Nuno Espirito Santo ställa upp med i stort sett samma lag som mot Fulham.

Burnley halkar ner i tabellen

Efter tre raka förluster så hamnar Burnley allt närmre nedflyttningsstriden. Newcastle har hittat formen och dragit förbi i tabellen och även Brighton har klättrat förbi med två raka kryss. Fulham som jagar har det däremot tuffare men lyckades efter krysset mot Arsenal i förra omgången trots allt hämta in en poäng på Burnley och krympa avståndet till sex poäng.

The Clarets kan verkligen inte andas ut än och de har fortfarande en oerhört viktig match mot Fulham på Craven Cottage om tre omgångar som kan vara avgörande i bottenstriden. Tills dess kommer de vilja ha marginal ned till Fulham och varje poäng är livsviktig nu när det återstår så lite av säsongen.

Till mötet mot Wolverhampton lär målvakten Nick Pope göra en comeback efter att ha tränat hela veckan. Dwight McNeil är också tillbaka och gjorde sin comeback redan förra veckan i matchen mot Manchester United där Burnley så när plockade med sig en pinne och förlängde sin obesegrade svit på Old Trafford.

Troligtvis kommer det att bli en målsnål tillställning på Molineux Ground då Nuno säkrat upp defensiven i Wolves möten med de andra bottenlagen nyligen. Vi spelar därmed på under 2,5 mål för 1.67 hos Betfair.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.67
Bolag: Betfair
Spelstopp: 13:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: