Speltips Wolverhampton – Chelsea 19/12: Tillknäppt

Axel Sjödin Publicerat: 19 december 2021

Wolverhampton tar emot ett Chelsea som har börjat halka efter i toppen under söndagseftermiddagen.

Wolverhampton - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea har tappat mark i toppstriden bit för bit sedan början av november. De var ligaledare under en lång tid men håller inte riktigt samma kvalitet som formstarka Manchester City och Liverpool i dagsläget.

De har tappat poäng i varannan match under senhösten och torsdagens möte mot Everton var inget undantag i det mönstret. Trots ett enormt spelövertag med 81% bollinnehav och många målchanser så slutade matchen tillslut 1-1, vilket innebär att de nu har fyra poäng upp till ligaledarna Manchester City.

Det märktes att Chelsea hade flera anfallare borta mot Everton då de säkerligen hade kunnat förvalta målchanserna på ett bättre sätt, men samma förutsättningar gäller inför matchen på Molineux Ground på söndag. Romelu Lukaku och Timo Werner har båda testats positivt för COVID-19. Kai Havertz testade i alla fall negativt, men är troligtvis inte spelklar ännu.

Dessutom är både Jorginho och Ruben Loftus-Cheek tveksamma till spel efter att ha åkt på smällar under matchen mot Everton. Chelsea är långt ifrån den enda klubben med långa frånvarolistor vid den här punkten på säsongen, men det underlättar knappast för Thomas Tuchels ambitioner att försöka vända utvecklingen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har knappast varit några målfester när Wolves spelat

Wolves har blandat och gett under senare tid men oavsett så är det verkligen ingen lätt uppgift att åka till Molineux Ground och kriga till sig tre poäng för något lag. Wolverhampton vann sin match mot Brighton i onsdags med 1-0, men dessförinnan har det varit fyra matcher utan vinst.

Motståndet har dock inte varit det lättaste och de har två raka 0-1-förluster mot Liverpool och Manchester City där båda matcherna förlorades på ett väldigt snöpligt vis. Liverpool kunde avgöra först i den 94:e och mot Manchester City så drog Raúl Jiménez på sig ett oerhört onödigt andra gula kort i slutet av första halvlek och fick lämna planen.

Wolves oerhört kompakta defensiv under Bruno Lage har dock verkligen gjort det svårt för sina motståndare och de två tidigare nämnda målen mot de två topplagen i ligan är de enda som de har släppt in under deras sex senaste ligamatcher. De vann imponerande nog mot West Ham med 1-0 i slutet av november, men de har haft problem offensivt då de fick nöja sig med två mållösa matcher mot Norwich och Burnley precis därefter.

Med tanke på hur Wolves spelar och att deras totala målskillnad över de sex senaste matcherna är 2-2 så kan vi nog knappast förvänta oss någon målrik match. De kommer tvingas försvara mycket mot Chelsea som fortfarande saknar flera spelare i anfallet. Därmed känns underspelet för 1.70 hos Campobet absolut spelvärt inför söndagens möte.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: