Speltips Wolverhampton – Everton 1/11: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 1 november 2021

Måndagskvällen bjuder en match från Premier League då Wolverhampton Wanderers tar emot Everton. Matchen spelas den 1 november 2021 med avspark kl 21.00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Everton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en sämre start på säsongen i Premier League har Bruno Lages Wolverhampton Wanderers börjat hitta mer rätt på sistone. Prestationsmässigt var man inte direkt dåliga inledningsvis men i de senaste matcherna har man fått bättre utdelning.

Man kommer till den här matchen med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste matcherna vilket ger att man totalt spelat ihop 13 poäng på nio matcher. Efter tre raka vinster mot Southampton, Newcastle och Aston Villa blev det dock ”bara” 1-1 borta mot Leeds förra helgen.

Helgen dessförinnan hade man slagit Aston Villa med 3-2 efter att ha vänt ett 2-0-underläge med tio minuter kvar. Mot Leeds var det lite ombytta roller då man tappade en 1-0-ledning på tilläggstid.

Om Wolves form är god är trenden mer negativ för Evertons del. De föll med hela 5-2 hemma mot Watford i lördags och dessförinnan förlorade man även hemma mot West Ham med 1-0 i omgången innan.

Totalt har man emellertid spelat ihop en poäng mer än Wolverhampton då man står på 14 poäng efter nio matcher.

På Evertons skadelista finns Doucoure, Mina, Delph, Calvert-Lewin och André Gomes. Hos hemmalaget lär Pedro Neto, Jonny Castro och Mosquera saknas.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Everton med defensivt fokus

Det hör inte till vanligheterna att ett Rafa Benitez-lag släpper in fem mål som Everton gjorde mot Watford senast. Med största sannolikhet är det försvarsspel som har nötts på Evertons träningsanläggning den här veckan och det kan tala för att vi får se ett mer defensivt orienterat i den här bortamatchen.

Ser vi till formen är det fördel Wolverhampton. De är också favoriter hos spelbolagen till ett odds omkring 2.25 gånger pengarna. När lagen möttes förra säsongen var det dock Everton som gick segrande vid bägge tillfällena. Man vann då hemma med 1-0 och på Molineaux med 2-1.

Bortsett från den osannolika vändningen som Wolves svarade för då man vann med 3-2 mot Aston Villa har det varit målsnålt i nästan alla andra matcher. Det har gjorts under 2.5 mål i 7 av Wolverhamptons 9 matcher i Premier League.

Jag tror vi kommer få se ett mer skärpt Everton i den här matchen. De fick sig en läxa senast och man lär nog vara väldigt fokuserade på att inte bjuda på någonting här.

Som jag ser det är det mycket som talar för en tät och målsnål tillställning. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål till 1.67 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, måndag 1 november 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: