Speltips Wolverhampton – Leicester 20/2: Formstarka

Axel Sjödin Publicerat: 20 februari 2022

Ett Wolverhampton i fin form tar emot Leicester på Molineux Ground framåt söndagskvällen.

Wolverhampton - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Drömmen om fjärdeplatsen lever än för Wolverhampton som har imponerat sedan årsskiftet. De vann den oerhört viktiga matchen mot Tottenham förra helgen och är därmed sex poäng bakom Manchester United med två matcher mindre spelade nu.

Wolves var väldigt bra mot Tottenham senast och verkar ha prickat in toppformen i ett avgörande skede under säsongen. Deras förlust mot Arsenal några dagar tidigare var en bitter sådan, men det är deras enda förlust på deras sju senaste matcher där de dessutom har vunnit fem av dem.

Det är inga många som lyfter dem som en kandidat till en topp fyra-placering, men kan de hålla i formen månaden ut mot ännu ett möte mot Arsenal och West Ham så kanske det blir ändring på det.

Wolves har dock varit betydligt starkare på bortaplan i år publiken på Molineux Ground har inte fått jubla över många mål. Matchen mot Leicester kommer att bli ännu ett viktigt test för Bruno Lages Wolverhampton.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har inte haft bra resultat

Gästerna fortsätter att harva kring mitten av tabellen och kommer att få det svårt att utmana om Europaplatserna i år. Brendan Rodgers har ingen lätt uppgift framför sig, men kan kanske istället försöka nå ut i Europa genom att satsa på att vinna den nylanserade Conference League.

De spelade mot danska Randers i utslagsomgången så sent som i torsdags där de vann den första matchen i dubbelmötet med 4-1. Leicester har bitvis visat prov på förbättring under 2022, men har inte haft någon vidare lycka med resultaten. Sättet de föll med 1-4 mot Nottingham Forest i FA-cupen visar trots allt att det inte är ett lag i balans.

De saknar fortsatt sin nyckelspelare Jamie Vardy tillsammans med Jonny Evans och Timothy Castagne. Dessutom fick både James Maddison och Caglar Söyüncü utgå skadade mot Randers senast och lär nog inte riskeras här.

Även om Wolves inte har varit lika starka hemma under säsongen så är de onekligen inne i en formtopp för tillfället. Mot ett skadeskjutet Leicester bör de absolut ses som favoriter och för 2.28 hos Campobet så är det bra odds på den raka ettan här i min mening.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner
Odds: 2.28
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: