Speltips Wolverhampton – Manchester United 23/5: Svårläst

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2021

Inget av lagen har särskilt mycket mer att spela för än ära i den sista omgången då Wolverhampton gästas av Manchester United.

Wolverhampton - Manchester United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Precis som stadsrivalerna Manchester City förbereder sig inför nästa helg med Champions League-finalen mot Chelsea på schemat så har även den röda delen av Manchester siktet på Europa snarare än den sista ligaomgången. Även Manchester United har en final att spela i Europa League redan på onsdag mot Villarreal i den polska staden Gdansk.

Oavsett resultat mot Wolves så har alltså United säkrat andraplatsen i ligan, vilket Ole Gunnar Solskjær säkerligen kommer att utnyttja med en final så tätt inpå. Ifall det är något lag som är i behov av återhämtning så är det dessutom United då de haft ett oerhört hektiskt spelschema efter att matchen mot Liverpool först blev uppskjuten på grund av demonstrationer. Laget tvingades därefter att spela tre matcher inom loppet av fem dagar tidigare i maj och lär inte utsätta sig för något liknande nu när Villarreal väntar på onsdag,

På grund av spelschemat är det också svårt att utläsa för mycket av resultaten från de matcherna, de förlorade mot både Leicester och Liverpool och kryssade tidigare i veckan mot Fulham så deras resultat i ligan på senaste har inte varit de bästa.

De har i alla fall klarat sig undan skador relativt lindrigt och endast Harry Maguire och Anthony Martial är helt borta från spel. Fred och Scott McTominay fick kliva av senast men lär vara redo för spel igen, de kommer dock inte att riskeras här och Solskjær ryktas ställa upp med en väldigt B-betonad elva nu på söndag.

Wolves tackar av Nuno

För hemmalagets del innebär söndagens match endast en möjlighet att hålla sig kvar på tolfteplatsen. I värsta fall kan de åka ned ett par placeringar utan reella konsekvenser mer än ära såklart.

Detta blir dock tränaren Nuno Espirito Santos sista match för klubben och många lär nog vilja tacka av honom på bästa sätt efter vad han åstadkommit med klubben under de senaste säsongerna. Denna säsongen räckte de inte riktigt lika långt på grund av skador på nyckelspelare så som Raúl Jiménez bland annat.

Jiménez är fortsatt skadad är här och har sällskap av Pedro Neto, Daniel Podence och Jonny på skadelistan. I övrigt har Nuno hela laget till sitt förfogande i sin sista match och lär nog vilja göra den minnesvärd.

Wolverhamptons form på senaste har inte direkt varit övertygande och denna matchen är väldigt svår att läsa på grund av Solskjærs tilltänkta startelva för bortalaget. Wolves bryr sig antagligen mer om matchen än vad motståndarna gör i alla fall och kommer antagligen vara bättre samspelta. Därmed spelas den raka ettan här för 2.50 hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner
Odds: 2.50
Bolag: Betsson
Spelstopp: 17:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: