Speltips Wolverhampton – Manchester United 31/12: Fördel gästerna

Axel Sjödin Publicerat: 31 december 2022

Manchester United har chansen att avsluta året som ligafyra vid vinst mot Wolverhampton på Molineux Ground.

Wolverhampton - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gästerna är klara favoriter då Wolverhampton välkomnar Manchester United till Molineux Ground under tidig nyårsafton. Säsongen har varit rent ut sagt bedrövlig för Wolves del, som inte alls kommit upp i samma nivå som de visade under förra säsongen. Vi får se ifall deras nya tränare Julen Lopetegui kan vända trenden mot ett Manchester United som har sett bra ut under hösten.

Lopetegui tog över under VM-uppehållet och har fått en fin start på sin vistelse i klubben. Innan jul så avancerade de i ligacupen mot Gillingham och därefter slog de Everton borta under annandagen efter att ha vänt ett underläge på Goodison Park, vilket var deras blott tredje ligavinst hittills under säsongen.

Vi ska nog inte förvänta oss några underverk riktigt ännu, men Lopetegui har varit framgångsrik med sitt Sevilla under senare år och har fått hela VM-uppehållet att jobba med sin trupp, vilket mycket väl kan få det att vända för Wolves.

Målskyttet har varit ett stort problem, men det faktum att de lyckades göra två spelmål mot Everton för första gången under säsongen var ett steg i rätt riktning. Matheus Cunha har också anlänt för att förstärka anfallet, men kommer inte att vara spelklar förrän efter årsskiftet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det går åt rätt håll för Manchester United

Manchester United hade en del bortfall i försvaret mot Nottingham Forest, men det var inget som märktes av. De vann bekvämt med 3-0 i en match som knappast lär gå till historien. Tre viktiga poäng bärgades i alla fall välförtjänt och de har nu möjlighet att avsluta året i topp fyra med lika många spelade matcher som Tottenham.

Erik ten Hag har verkligen fått igång laget och allt verkar för närvarande gå åt rätt håll för storklubben. Cristiano Ronaldo är borta från klubben och spelet har sett allt bättre ut. De börjar mer och mer likna ett lag, istället för en dåligt balanserad samling superstjärnor som Manchester United var förra året.

Även om Wolverhampton har visat vissa positiva tecken under Lopetegui så lär nog motståndet på lördag bli numret för stort. Manchester United får dessutom tillbaka både Raphaël Varane och Lisandro Martínez i mittlåset till helgen och jag tycker att spelvärdet för den raka tvåan här är bra för 1.96 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 1.96
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:30, lördag 31 december
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: