Speltips Wolverhampton – Watford 10/3: Uddlöst

Axel Sjödin Publicerat: 10 mars 2022

Wolves har chansen att studsa tillbaka efter en rad förluster då de ställs mot Watford under torsdagskvällen.

Wolverhampton - Watford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För bara ett par veckor sedan så hann det bli lite snack om Wolverhampton som eventuell utmanare till en topp fyra-position då de var i riktigt fin form. De hade tagit 19 poäng på åtta matcher mot tufft mot motstånd och klättrade stadigt i tabellen.

Såhär i inledningen av mars så kan vi nog konstatera att Wolves inte riktigt har vad som krävs för att utmana så högt upp i tabellen. Den slutsatsen gick dock att dra snabbare än väntat då de nu har tre raka förluster och istället ser ut att behöva kämpa för en Europa League-plats.

Det har varit små marginaler som gjort att de nyligen förlorat två gånger om mot Arsenal och mot West Ham, men det är tydligt att Wolves saknar viss spets i sådana här matcher där det står och väger.

Mot ett Watford som fortfarande inte riktigt har stabiliserats under den nya tränaren Roy Hodgson bör de dock kunna ta en trepoängare igen. Särskilt då Bruno Lage har i stort sett hela truppen till sitt förfogande utöver skadan på Nélson Semedo.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford fokuserar på defensiven

Sedan Claudio Ranieri fick ge plats för Hodgson på tränarbänken så har resultaten åtminstone rört sig i rätt riktning för bottenlaget Watford. Fem poäng på sju matcher under Hodgson är trots allt en klar förbättring från den enda poäng som Ranieri lyckades leda laget till under hans åtta sista matcher vid sidlinjen.

Föga förvånande så är det försvaret som har stått i fokus sedan den rutinerade tränaren tagit över och det har bitvis gett resultat. Watford hade inte hållit nollan på hela säsongen tidigare och har nu på kort tid lyckats med det tre gånger om, bland annat på det mållösa mötet på Old Trafford förrförra omgången.

Mot Crystal Palace (1-4) och mot Arsenal nu senast (2-3) så har dock defensiven krackelerat något, men Hodgson arbetar grundligt och det kommer att ta tid innan hans spelidé sitter. Därför var utnämnandet av honom som tränare för en dryg månad sedan också förvånande för utomstående.

Wolverhampton är favoriter att vinna, men har inte fått mycket offensiv utdelning på senaste. Watford fick in två senast mot Arsenal efter fina individuella prestationer men har annars inte heller varit särskilt målglada sedan tränarbytet. Med två defensivt lagda lag så sitter ett spel på “Båda lagen gör mål – Nej” nog bra här för 1.65 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.65
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: