Speltips Wolverhampton – West Ham 14/1: Jämn match i botten

Axel Sjödin Publicerat: 14 januari 2023

Wolverhampton mot West Ham blir en av två sexpoängare i bottenstriden som spelas parallellt med varandra.

Wolverhampton - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vändningen som många väntar på har ännu inte kommit för West Ham, som fortsatt är indragna i bottenstriden. Nu ställs de inför en viktig bortamatch mot Wolverhampton, som kommer att ta sig förbi dem i tabellen vid vinst, vilket gör att West Ham faller ned under strecket ännu en gång.

West Ham tog sin första poäng sedan slutet av oktober då de kryssade borta mot Leeds i deras senaste ligamatch. Innan dess så har det varit fem raka förluster och fortsatta problem i nordöstra London. De vann dock borta mot Brentford i FA-cupen förra lördagen, vilket är det första positiva resultatet på mycket länge, men det var också mot ett väldigt reservbetonat Brentford som vill satsa allt på ligaspelet.

David Moyes, som satt helt säker inför säsongen, har börjat bli rejält ifrågasatt då han ännu inte lyckats vända på utvecklingen. Han har absolut spelarmaterialet för att vara mycket högre upp i tabellen än vad West Ham är för tillfället, men målskyttet har varit ett stort problem för dem genom hela hösten.

Gianluca Scamacca stod för ett fint mål mot Leeds senaste, men är tveksam till spel här. Det kan mycket väl vara den iskalle Michail Antonio som får chansen på topp på lördag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves ser ut att vara på väg åt rätt håll

För hemmalagets del så har hösten knappast sett bra ut, men Julen Lopeteguis inträde på tränarbänken har gett laget nytt hopp om att kunna klättra lite i tabellen. De har sett betydligt bättre ut på senare tid och har också tagit fyra poäng på sina tre matcher sedan ligaspelet drog igång igen efter uppehållet.

Cupspelet under de gångna veckorna har dock inte gått riktigt som planerat. De åkte ut ur ligacupen på straffar mot Nottingham Forest och fick sitt senare 3-2-avgörande mot Liverpool bortdömt, vilket gör att de kommer att mötas igen under den kommande veckan.

Wolverhampton rör sig i alla fall i rätt riktning och har börjat producera några mål framåt igen. De har dock ett väldigt tufft spelschema de kommande veckorna då de har två möten mot Liverpool och ett mot Manchester City i ligan. Hemmamatchen mot West Ham är deras bästa chans till poäng fram till mitten av februari – en chans de inte riktigt har råd att missa.

Personligen så tror jag verkligen att Julen Lopetegui är rätt man för att hålla kvar Wolves i år, där gjorde klubben ett riktigt kap när de fick in honom. Hos spelbolagen så är det i stort sett helt jämnt inför matchen, men jag lutar ändå åt Wolves och väljer att spela på hemmalaget med insatsen tillbaka vid oavgjort för 1.91 hos Betsson.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton – Draw no bet
Odds: 1.91
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 14 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: