Speltips Wolves – Arsenal 2/1: Besvikelser

Simon Pålsson Publicerat: 2 februari 2021

Wolverhampton Wanderers och Arsenal är säsongens mest underpresterande storklubbar i engelska Premier League. Nu möts lagen igen.

Wolverhampton - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För andra gången den här säsongen är det dags för Arsenal och Wolverhampton Wanderers att ryka ihop i den engelska högstaligan Premier League, och det är Londonklubben som är ute efter revansch inför avsparken på tisdagskvällen.

Det var nämligen Wolverhampton Wanderers som vann höstens möte med 2-1 på bortaplan och det var mitt i den period som Arsenal helst av allt ville glömma.

Där och då hängde huvudtränaren Mikel Arteta synnerligen löst, men med tanke på att man nu har vänt på den negativa trenden vore det dumt att göra sig av med huvudtränaren nu. Spanjoren har bevisligen vänt på steken och det gör att man bör ha goda chanser att ta revansch på Wolverhampton Wanderers.

Arsenal har fem hållna nollor i sina sex senaste matcher i ligan, och har dessutom vunnit tre raka bortamatcher. Det är minsann ett synnerligen starkt facit.

Det blir inte svagare när man ser Wolverhampton Wanderers och vad det här laget har åstadkommit under samma period. Åtta raka matcher i Premier League utan vinst är inget vidare facit.

Målspelet

Wolverhampton Wanderers har stora problem med målskyttet och har bara snittat ett gjort mål per matcher under säsongsinledningen, med endast ett gjort mål på sina tre senaste matcher totalt.

Willian José må ha anslutit till Wolverhampton Wanderers, men är det en spelare som man kan räkna med går in och vänder på det här på egen hand? Tveksamt.

Wolverhampton Wanderers saknar sina offensiva stjärnor Jonny och Raul Jimenez, samt även Ruben Neves inför den här matchen. I bortalaget lär inte Pierre-Emerick Aubameyang komma till spel. Åtminstone inte hur det ser ut nu.

Ett underspel är närmast synonymt med en stormöte i Premier League numera och vi tänker inte byta taktik den här gången.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 2 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: