Speltips Wolves – Crystal Palace 30/10: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Wolverhampton är ute efter en viktig vinst hemma mot Crystal Palace i det som är fredagens enda match från Premier League. Vi rekar med odds den 30 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Premier League har egentligen inte för vana att duka upp en match å fredagskvällen, men just den här veckan har schemaläggarna valt att bjuda på en liten aptitretare redan till fredagsgroggen. Det tackar vi för.

För från tv-soffan kan vi njuta av matchen mellan Wolverhampton och Crystal Palace, som baserat på tabellen är två otroligt jämna lag, med precis samma resultatrad och antal poäng, och som parkerar någonstans i mittens rike.

Men i grunden ska väl ändå Wolverhampton vara det bättre laget? Nu har man kanske inte samma förutsättningar att bygga vidare på allt det som var så bra förra året, men om man får en bra plankträff vet vi sedan tidigare att det här är ett lag i toppklass. Det måste man ta och imponeras av gång på gång.

Crystal Palace har haft lite problem med skador, ett tufft spelschema och en del oro kring lagbygget, men i slutändan presterar man fortfarande bra resultat, bra prestationer och en bra säsongsinledning sett över hela spektrat.

Men med det sagt har man inte förmågan att prestera på samma höga nivå under längre tid – med samma jämnhet. Det är min fasta övertygelse och det som verkligen spelar roll inför fredagens speltips.

Annons:

1X2-spel i Premier League

Wolverhampton Wanderers hade vissa problem med skador och frånvaro på nyckelspelare under inledningen, men nu ser man ut att ha fått ordning på hela den situationen. Det ger en stor fördel att Nuno Espirito Santo nu kan formera det lag han vill, om vi bortset från spelarna som lämnade klubben i somras.

Adam Traore, Joao Moutinho och Marcal, som fanns med i laget igen senast, sitter alla som bra alternativ på bänken, om inte spelarna är redo för att starta igen. Som ni hör finns det en del att välja på i det här laget.

Det finns faktiskt en hel del att välja bland även i Crystal Palace, men här är problemet att man inte riktigt har samma situation vad gäller skadorna. Nathan Ferguson, Wayne Hennessey, Connor Wickham, Gary Cahill och Jack Butland kan inte spela. Den sistnämnda har smittats med corona. Som om det inte vore nog med det är Jordan Ayew, James McCarthy, James Tomkins och Jairo Riedewald osäkra till spel.

Crystal Palace har imponerat på mig, och många med mig, under inledningne på säsongen men här kan man få det lite tuffare är jag rädd.

Wolverhampton vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Unibet.

Wolverhampton - Crystal Palace

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämför odds: