Speltips Wolves – Leeds 19/2: Fredagssmäll

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2021

Wolverhampton Wanderers hemma mot Leeds United i fredagens enda möte i Premier League lockar fram ett bra odds och fina rekar.

Wolverhampton Wanderers - Leeds United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore dumt att ha högre förväntningar än så här på fredagsunderhållningen från engelska Premier League, där man som enda fredagsmatch valt mötet mellan Wolverhampton Wanderers och Leeds United.

Traditionen med fredagsmatcher har inte varit långlivad – och har inte ens blivit en tradition än – med tanke på att man till och från under säsongen använt sig av det. Nu är det intensiva Europaveckor och då lär vi få se mer av den här sorten.

Wolverhampton Wanderers gäller som knappa favoriter enligt spelbolagen, men på det stora hela är mötet vidöppet på förhand. Det verkar vara den ense uppfattningen där ute på oddsmarknaden.

Wolverhampton Wanderers tog en välbehövlig vinst borta mot Southampton senast, men har fortsatt förtvivlat svårt att hitta momentum den här säsongen.

Leeds United föll igenom mot Arsenal, och släppte in fyra mål, varpå det inte räckte med två gjorda mål framåt för att få poäng. Men det här är fortfarande ett lag som imponerar med sin offensiv och som jag litar på försöker vinna matchen mot Wolverhampton Wanderers också.

Målspelet lockar

Som bekant är det här i grundläget två otroligt offensivt balanserade lag, men inledningen på den här säsongen har gjort att många har omvärderat sin åsikt och uppfattning om Wolverhampton Wanderers. Nu har man viss lättning vad gäller sin skadesituation, men det är fortfarande inte ett Wolverhampton Wanderers som liknar det förra säsongen.

Wolverhampton Wanderers har förstärkt sin offensiv med anfallaren Willian José från Real Sociedad och förhoppningen är att det snart ska lossna för honom.

Däremot får Wolverhampton Wanderers klara sig utan Raul Jimenez här, samtidigt som Willy Boly och Daniel Podence också är borta. Däremot är Jonny tillbaka i spel igen. En klar förstärkning för hemmalaget.

I Leeds United saknas främst defensiva stöttepelare och tappen, som i för sig är ganska många till antalet, är sådana som man har vant sig vid. Robin Koch, Diego Llorente, Rodrigo, Gaetano Beraradi, Adam Forshaw och Ian Poveda-Ocampo är spelarna som rapporterats borta.

Wolverhampton Wanderers vann östens möte med 1-0 på bortaplan, men nu tror jag att man kan få det tuffare.

Båda lagen göra mål spelas till 1,73 gånger smeten hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,73
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, fredag 19 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo