Gratis stream, odds & startelvor: Napoli – Roma 28/10

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2018

Storklubbsmöte väntar i italienska Serie A – Napoli mot Roma. Och hur ser man matchen bäst? Gratis stream hittar ni här och även startelvorna, oddsen, statistik och lite allmänt inför vad som komma skall

Gratis stream:

Unibet är en svenskfavorit till bookie, med odds på alla tänkbara sporter och alla tänkbara marknader – hundratals till de större matcherna. Ett måste för den som älskar att tippa.

Förutom det erbjuder Unibet en kostnadsfri livestreamingtjänst – med heta matcher från bland annat La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A och handbollens Mecka, NBA.

Söndagens match, alltså mellan Napoli och Roma på Stadio San Paolo, kommer visas och allt som krävs är att du har pengar på kontot för att ta del av allt i streamingdjungeln, från kronor till hundra- och tusenlappar. Kom ihåg: det kostar inte ett korvöre!

Annons:

 Öppna ditt konto hos Unibet här, se matchen gratis och få 500% upp till 500 kronor bonus!

När spelas matchen, TV-tider:

20:30 ska avsparken tas på Stadio San Paolo mellan Napoli och Roma. Förutom via den kostnadsfria streamen hos Unibet, kan matchen ses i streamingtjänsten Strive.

Förutsättningar och tidigare möten:

Toppmatcherna i Serie A är alltid speciella och så även de mellan Napoli och Roma, där det finns en viss rivalitet inbakad i det hela. Nu handlar det också om tre ömsom friska och ömsom betydelsefulla pinnar i potten, varpå spänningen höjs ytterligare.

Detta eftersom Roma hamnat lite på efterkälken mot toppen och nu till och med är nedanför Europaområdet. Glappet upp dit är dock försvinnande litet, men till CL-platserna är risken att det växer till sig rejält vid händelse av en förlust denna afton.

Mellan Napoli, som då är tvåa och kanske den enda utmanaren till Juventus som är värd att nämna, och Roma skiljer hela sju poäng och då är enbart nio omgångar spelade av årets Serie A.

Innan veckans 3-0-kross av CSKA Moskva i Champions League åkte Roma på kanske årets hårdaste käftsmäll – en extremt oväntad hemmaförlust, 0-2, mot bottentippade SPAL. Vad hände där?

Napoli stod för en kalasinsats i veckans CL, när de på bortaplan löste 2-2 mot Paris Saint-Germain. Det var till och med nära att sluta upp i en trea och hade blivit en sådan om motståndarna inte kvitterat i slutsekunderna. Slutspelsutsikterna är nu mycket starka. Även i seriespelet rullar det på bra. God form.

Intressant kuriosa är att de fyra senaste inbördes mötena alla slutat med bortavinster, två för Roma och två för Napoli. Kan det tala för en skräll?

De bästa oddsen inför Napoli – Roma:

Statistik inför Napoli – Roma:

Vanliga frågor inför Napoli – Roma:

Var spelas Napoli – Roma?
Stadio San Paolo, Neapel.

Hur kan man streama Napoli – Roma gratis?
Annons: Hos Unibet (500% upp till 500 kronor bonus)

 

Väntade startelvor inför Napoli – Roma:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.