Speltips AC Milan – Atalanta 23/1: Rasim rekar

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

Rasim Reiz rekar med odds inför det italienska toppmötet mellan AC Milan och Atalanta lördagen den 23 januari 2021.

AC Milan - Atalanta

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kvällens höjdpunkt hittar vi i Serie A där Atalanta gästar San Siro och Zlatan Ibrahimovics Milan.

Atalanta kommer till den här matchen utan en förlust sen i november i Serie A. Formen har stundtals varit riktigt bra men senaste två matcherna har man tappat poäng mot Udinese och Genoa, vilket har gjort att man halkar efter lite i tabellen och befinner sig just nu på en 6:e plats. Man har endast en förlust på bortaplan i Serie A den här säsongen så att man är svårslagna är det inget snack om. Ikväll saknar man Pasalic och Papu Gomez som väntas bli klar för ny klubb inom kort. Jag tycker dock man har en bra offensiv och man skapar chanser med sin offensiva spelstil.

Milan fortsätter att vinna matcher i Serie A. 13 av 18 matcher har man vunnit. Zlatan Ibrahimovic tillbaka som även han fortsätter att leverera. Det är imponerade att se det här Milan och visst känner dem att man har en titelchans i år. Med Zlatan i truppen så vet vi att han pushar det här laget, för han om någon vet hur man vinner Serie A och vad som krävs. Det är mycket mentalt och många i Milans trupp saknar den nivån som han själv besitter. Atalanta blir en riktig prövning för Milan ikväll då man saknar en hel del spelare. Romagnolo, Saelemakers är avstängda. Calhanoglu och Bennacer skadade och ytterst tveksamma. Atalanta har aldrig varit en favoritmotståndare mot Milan då man är ett offensivt lag och matcherna blir många gånger böljande då båda lagen prioriterat det offensiva spelet, men sevärt är det!

Dagens bästa speltips

Jag tror vi får se en liknande matchbild som många gånger innan, med bra offensiva spelare på plan, Muriel, Duvan, Zlatan går inte mållösa från en tillställning som denna. Det är en match som kan sluta hur som helst där ser Atalantas vinstchans finnas rejält. Man möter ett skadeskjutet Milan och vi vet Atalantas högstanivå från Champions League eller i Serie A många gånger.

Tittar vi på spelmarknaden så är ju Atalanta favoriter och det är inte helt oväntat med tanke på ovan info och värdet finns såklart på gästerna i och med oddsen som är ute och jag kommer säkerligen följa utvecklingen under dagen tills vi får startelvorna, men jag kommer nog lägga något på Atalanta.
Jag har dock en lite roligare kring den här matchen, och det är att det kommer vara offensivt spel från båda lagen i relativt svajiga försvar. Milan får har gjort 36% av sina mål från straffpunkten den här säsongen och Atalanta kan med Duvan Zapata längst fram stånga fram en straff.

Jag spelar därför att det blir en straff i matchen till 2,45 hos Betsson.

Trevlig lördag på er alla!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Straff i matchen – ja
Odds: 2,45
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, lördag 23 januari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: