Speltips AC Milan – Bologna 21/9: Zlatan i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 21 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Zlatan Ibrahimovic väntas starta när AC Milan spelar hemma mot Bologna den 21 september 2020 i premiären av Serie A.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Så sent som för några dagar sedan spelade Zlatan Ibrahimovic en viktig roll i säsongens första tävlingsmatch för AC Milan, som då tog sig vidare i kvalet till Europa League efter en bekväm seger mot ett på pappret svagt motstånd.

Men jobbet ska göras, och det kan vara en liten fördel för AC Milan att man inför premiären i Serie A har en match i benen. Det är många saker som ska till att stämma när det väl är dags för säsong, och det är då en fördel att faktiskt haft tid att vässa på dessa i skarpt läge.

Förra säsongen var en besvikelse för AC Milan, som dock såg starkare ut under våren och som har någonting på gång. Nu har man kvar Stefano Pioli som huvudtränare och han har en stark koppling till spelartruppen. Det ska man inte underskatta.

Bologna hade en tung säsong förra året, och var cementerade i bottenstriden under lång tid. Men man klarade kontraktet och i år blickar man uppåt. Det lär behövas.

Bologna får det tufft

AC Milan har en spännande trupp inför den här säsongen, och det återstår nu att se om man kan få saker och ting på plats. Förra året var som bekant ingen höjdare, och i grunden är det här ett fotbollslag och framför allt en klubb som ska ligga högre upp, och såklart slåss om titlar.

Inför matchen mot Bologna får man klara sig utan en rad spelare. Det rör sig om Alessio Romagnoli, Rafael Leao, Andrea Conti och Mateo Musacchio. Nu har man dock Zlatan Ibrahimovic med, och allting pekar på att svensken blir en nyckelspelare i år också. Det finns egentligen ingenting som talar för motsatsen.

I bortalaget får man klara sig utan Gary Medel, som alltid är viktig på mitten för sina lag. Det är en riktig terrier vi har att göra med, oavsett om han spelar mittback eller mittfältare. Förhoppningsvis får vi nu se Mattias Svanberg i spel, men det är lite oklart om han verkligen startar.

AC Milan vinner spelas till 1,54 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner
Odds: 1,54
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 21 september 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo dplay logo

Jämför odds: