Speltips AC Milan – Cagliari 1/8: Dags för Zlatan

Simon Pålsson Publicerat: 1 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Zlatan Ibrahimovic kan spela sin sista match någonsin i AC Milan när laget spelar hemma mot Cagliari lördagen den 1 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det här kunde ha blivit en match värd att verkligen sätta tänderna i, för att det skulle slåss om en plats i Europa. Men faktum är att så inte blir fallet då AC Milan redan har hunnit rycka ifrån Napoli i tabellen för att sätta sig i förarsätet.

Just nu är man alltså på sjätteplatsen, och inför den sista omgången står det klart att man varken kan tappa någon placering eller ta sig upp i tabellen. Däremot vet man också att man kommer att få kvala till Europa League senare i sommar och det är trots det allra viktigaste med den här säsongen för deras del.

Men så hur ska man kunna motivera sig nu?

För motståndet står Cagliari, ett lag som vi hittar mitt i mitten av tabellen och som inte har haft någonting att spela för på sistone. Deras säsong känns utcheckad sedan länge, och för deras del är det inte mycket som lockar med att spela den här sista matchen.

AC Milan lär inte heller sprudla här, även om Zlatan Ibrahimovic nog gärna gör ett par mål för att ytterligare cementera bilden av sig själv som en spelare som håller. Huruvida han fortsätter eller inte efter den här matchen återstår också att se.

AC Milan är bättre

Ante Rebic, som är lagets bästa spelare efter Zlatan Ibrahimovic och som leder den interna skytteligan, kommer inte att spela på grund av en avstängning här. Vidare ska sägas att Mateo Musacchio, Alessio Romagnoli och Andrea Conti inte finns tillgängliga för spel heller.

Cagliari däremot har tyngre, mer tongivande, mer viktiga, spelare på sin skadelista och kommer som ett sargat lag till den här matchen på San Siro.

Leonardo Pavoletti, Luca Cigarini, Luca Pellegrini, Radja Nainggolan och Marko Rog missar matchen av lite olika anledningar.

Här ska man komma ihåg att AC Milan alltså har vunnit 14 (!) raka hemmamatcher mot Cagliari, då alla tävlingar inräknade. Det säger en del om deras otroliga övertag på laget.

AC Milan -1,5 spelas till 1,87 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan -1,5
Odds: 1,87
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, lördag 1 augusti
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo