Speltips AC Milan – Sassuolo 21/4: Zlatan tillbaka

Simon Pålsson Publicerat: 21 april 2021

Zlatan Ibrahimovic tvingades stå över matchen senast, men är tillbaka i AC Milan inför onsdagens möte med Sassuolo den 21 april 2021.

AC Milan - Sassuolo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För några månader sedan satt vi här och såg framför oss hur säsongsavslutningen på Serie A skulle bli ett intensivt titelrace i Milano, mellan rivalklubbarna AC Milan och Inter. Men det kan vi lugnt konstatera att så blev inte fallet.

Inter har 23 vinster på sina 31 omgångar hittills och har med det lämnat AC Milan på betryggande avstånd bakom sig, hela nio poäng i skillnad nu. Det gör att det med sju omgångar kvar att spela redan känns helt klart vilka som vinner ligan.

AC Milan har en viktig kamp att gå ändå, för att undvika att tappa platsen till Champions League. Därför behöver man fortsätta rada upp bra resultat.

Nu väntar möte med Sassuolo, som inför säsongen drömde om att kunna ta en Europaplats, men som ser ut att missa den med ganska god marginal. Det kanske finns en liten, liten chans, men då måste man vinna borta mot AC Milan. Och inte ens då tror jag att man kan skaka liv i spänningen.

Zlatan Ibrahimovic kunde inte spela senast, men väntas finnas med i AC Milan igen när man nu spelar på hemmaplan mot samma Sassuolo som man i deceber månad bortaslog med 2-1.

Fördel AC Milan

I februari och mars fanns det en liten deppig trend för AC Milan, men nu känns det sakta och säkert som att laget har vaknat till liv lite mer igen. Det är fortfarande ett lag som släpper in lite för enkla mål, som inte kör över motståndet som man hade velat, och som inte räckte till i Europa League. Men samtidigt är man formmässigt bättre nu än tidigare.

Sassuolo kommer också med två raka vinster, men då motivationen kan bli ett problem inför den här matchen vågar jag inte lova att man gör en stark insats.

Å andra sidan känns Sassuolo som ett lag som kan ta sig an den här matchen ganska avslappnat. Nu har man gjort mål i samtliga matcher från mars månad och framåt. Sassuolo är fortsatt svårstoppade.

Båda lagen göra mål spelas till 1,62 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,62
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 18:30, onsdag 21 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: