Speltips Atalanta – Inter 16/1: Toppmatch

Axel Sjödin Publicerat: 16 januari 2022

Söndagen avrundas med en stormatch från Italien mellan Atalanta och serieledande Inter på besök i Bergamo.

Atalanta - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir ett spännande stormöte från Gewiss Stadium mellan två av topplagen i Serie A då Atalanta ställs mot Inter. Det är viktiga poäng som står på spel i den italienska titelstriden och frågan är om Atalanta har hittat formen tillräckligt igen för att utmana det nästan ostoppbara Inter.

Inter har nämligen vunnit åtta raka ligamatcher inför söndagens drabbning då de besegrade Lazio med 2-1 i en spännande match på San Siro förra söndagen. Ciro Immobiles mål var det första målet de har släppt in i ligaspelet sedan de mötte Napoli i mitten av november, vilket kanske ger er en bild av hur det har sett ut på senaste.

Simone Inzaghis mannar fortsätter att rada upp vinsterna och Inzaghi lyckades dessutom plocka hem sin första titel med klubben tidigare i veckan då de slog Juventus i Supercoppa italiana med 2-1 även där.

Formen är fantastisk med andra ord och de har inte en enda skada i nuläget, så det finns inte många moln på den blåsvartrandiga himlen i nuläget. Det är endast avstängde Arturo Vidal som Inzaghi inte kommer att ha till sitt förfogande under söndagskvällen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har inte varit starka hemma

Hemmalaget var för inte så längesedan det formstarkaste laget i Italien tillsammans med Inter, men de tappade lite innan jul efter en tung 1-4-förlust mot Roma och ett snöpligt mållöst kryss mot Genoa. Men de har startat året på bästa sätt med en 6-2-överkörning av Udinese och genom att slå ut Venezia i cupen med 2-0 tidigare i veckan.

De har några tunga skador i Duván Zapata, Robin Gosens, Davide Zappacosta och Rafael Tolói, men Luis Muriel har lyckats fylla Zapatas skor på ett bra sätt hittills med tre mål på två matcher under 2022.

Inter är dock av en annan kaliber än det motstånd som de har mött hittills i år och det kommer att bli intressant att se huruvida de kan utmana Inter i den form de är i just nu. José Mourinho vann en tung taktisk seger senast och Inzaghi lär definitivt ha studerat den matchen och Atalantas problem med att hantera kontringar.

Atalanta har varit betydligt starkare på bortaplan under hösten anmärkningsvärt nog och även om de har tagit några tunga skalper i år så har de ofta dragit det kortare strået hemma i Bergamo. Inter känns nog för starka och taktiskt slipade i nuläget och för 2.28 gånger pengarna hos Campobet så finns det ett klart spelvärde i den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 2.28
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: