Speltips Atalanta – Juventus 13/2: Slaget om fjärdeplatsen

Axel Sjödin Publicerat: 13 februari 2022

Söndagen från Serie A avslutas med en efterlängtad stormatch mellan Atalanta och Juventus i Bergamo.

Atalanta - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en oerhört viktig match för båda lagen då Juventus gästar Gewiss Stadium under söndagskvällen. Under förra helgen så klättrade Juventus för första gången under säsongen upp på en topp fyra-placering efter att säkert ha städat undan Hellas Verona hemma i Turin med 2-0.

Ledningen över Atalanta som länge hållit i den där fjärdeplatsen är dock väldigt skör. Juventus har två poäng mer, men Atalanta har däremot en match mindre spelad. Det direkta mötet lagen emellan kan därmed bli direkt avgörande för vilket lag som kommer att koppla ett grepp om fjärdeplatsen framöver.

Den gamla damen ser onekligen ut att vara det vassare av de två lagen i nuläget. De är fortsatt obesegrade i ligaspelet sedan i slutet av november och har i stadig takt fortsatt att klättra i tabellen under de senaste månaderna. Med supervärvningen Dusan Vlahovic ser de dessutom ännu vassare ut då deras något trubbiga offensiv har varit deras svaghet såhär långt.

Det tog bara 13 minuters speltid innan Vlahovic satte dit sitt första mål för de svartvitrandiga och det är svårt att se hur den unge serben skulle kunna misslyckas i Turin.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har inte imponerat på senaste

Hemmalaget var fruktansvärt starka under period i höstas där de gång på gång tystade sin tvivlare och vann flera stormatcher mot Napoli och Juventus bland annat. Sedan slutet av december har det dock gått utför för den anfallsglada Bergamoklubben.

En vinst på deras sex senaste ligamatcher håller inte ifall de vill lägga vantarna på en av Champions League-platserna tyvärr. I de senaste tre så har de två godkända kryss mot Inter och Lazio, men förlorade senast mot Cagliari med 1-2 hemma på Gewiss Stadium, vilket gav Juventus chansen att ta sig förbi.

Men även mot Lazio såg de väldigt håglösa ut och såg inte ut att vilja gå framåt i banan. De förlorade även tidigare i veckan mot Fiorentina utan Vlahovic i Coppa Italia med 2-3. De har återkommande varit svagare på hemmaplan under säsongen anmärkningsvärt nog och såvida de inte får en nytändning nu inför söndag så bör Juventus ses som klara favoriter.

Atalanta må ha varit det senaste laget att slå Juventus då de vann med 1-0 i Turin. Men ser ut att vara i väldigt bra position för att kunna revanschera sig här. För 2.55 gånger pengarna hos Bethard spelar vi på att Juventus får med sig alla tre poängen hem.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 2.55
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: