Speltips Atalanta – Milan 3/10: Sevärd stormatch

Axel Sjödin Publicerat: 3 oktober 2021

Söndagens höjdpunkt nere från Italien spelas mellan Atalanta och Milan på Gewiss Stadium i Bergamo.

Atalanta - Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En högintressant match är att vänta när Milan åker till Bergamo för att möta Atalanta på söndagskvällen. De båda topplagen är i fin form inför matchen och det kommer med all förmodan att bli en väldigt trevlig match att beskåda för neutrala åskådare.

De båda lagen stod också för fina insatser i Champions League tidigare i veckan även om resultaten inte riktigt ger samma bild. Atalanta vann i alla fall sin match mot schweiziska Young Boys med 1-0 tillslut i en match de såg ut att ha full kontroll över.

Det var under långa perioder spel mot ett mål och ett lågt stående Young Boys som tillsist inte kunde hålla emot längre, vilket gav Atalanta tre väldigt viktiga poäng i jakten på avancemang från gruppen.

Även i ligan har saker och ting börjat se bättre ut efter en tveksam säsongsinledning. De har haft flera sena avgöranden och hade saker och ting kunnat se mycket värre ut innan de blev bättre igen ifall de inte haft marginalerna med sig, men nu verkar de ha hittat formen och Luis Muriel var återigen tillbaka mot Young Boys då han blev inbytt i andra halvlek. Firma Muriel och Duvan Zapata är på många sätt nyckeln till Atalantas sprudlande offensiv.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan har imponerat

Ligaspelet har gått väldigt bra hittills för Milanoklubben och de ligger tvåa i tabellen med fem vinster och ett kryss efter sex omgångar. Spelet har sett övertygande ut och det är flera unga lovande spelare som fortsätter att ta nästa kliv i den rödsvarta tröjan nu under hösten.

I Champions League har saker och ting inte riktigt gått Rossoneris väg dock och de förlorade rättvist mot Liverpool på Anfield i premiäromgången. Det var inte riktigt samma historia den här veckan då Atlético Madrid kom på besök till San Siro däremot.

Milan såg oerhört bra ut under den första halvtimmen och ledde rättvist matchen med 1-0 innan Franck Kessie blev utvisad genom sitt andra gula i den 29:e minuten. Det var ett väldigt tufft dömt andra gula från domaren som helt förändrade matchbilden.

Milan lyckades nästan hålla undan hela vägen, men i den 84:e minuten kom kvitteringen och i den 97:e kunde Luis Suárez pricka dit 2-1 på straff. De rödsvarta förtjänade mycket mer från det mötet, men kommer nu att ha en väldigt tuff uppförsbacke i gruppspelet.

Även om det troligtvis kommer att bli ett väldigt jämnt möte så tycker jag faktiskt att Milan har sett bättre ut och när Atalanta då är favoriter hos spelbolagen trots att de bara vunnit en av tre ligamatcher hemma så ligger spelvärdet helt klart hos Milan här. Den raka tvåan spelas således för 3.60 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner
Odds: 3.60
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: