Speltips Atalanta – Sampdoria 24/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atalanta har kommit igång igen efter käftsmällen mot Napoli och gäller nu som klar favorit hemma mot Sampdoria i Serie A den 24 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för lördagsunderhållning i toppklass och lördagens spelschema i italienska Serie A går minsann inte att klaga på. Det här är och förblir ett intressant möte när Atalanta tar sig an Sampdoria på hemmaplan.

Förra säsongen vann Atalanta bekvämt med 2-0 i motsvarande möte, men min känsla är att det nästan är större skillnad mellan lagen den här säsongen,. Då är det inte Atalanta som har blivit bättre, utan Sampdoria som utan tvekan blivit ett svagare lag.

Men med det sagt har man två ganska starka prestationer på slutet, när laget vunnit både mot Lazio och Fiorentina efter imponerande insatser. Förlusterna mot Juventus och Benevento innan var däremot inte mycket att hänga i granen.

Som bekant spelar Atalanta en fotboll som är svår att hantera för många lag, något inte minst de regerande danska mästarna FC Midtylland fick erfara i veckan när man föll med hela 0-4 på hemmaplan i Europa League.

Odds i Serie A

Atalanta har fått klara sig utan Pierluigi Gollini under hela den här inledningen på säsongen, och inför den här matchen står han fortfarande utan truppen. Mattia Caldara kommer inte heller att spela. Men vad som däremot är väldigt intressant är att Josip Illcic är tillbaka i laget.

Förra veckan spelade Josip Illcic från start efter att tidigare under sommaren sett ut att lämna klubben. Det kändes rent av som att hans fotbollskarriär var lite i fara där ett tag, men nu är han alltså tillbaka och verkar motiverad att spela igen. Det är och förblir en klasspelare som gör Atalanta till ett väsentligt bättre fotbollslag när han är i form.

Om vi ser till bortalaget är det bara Manolo Gabbiadini som står utanför laget, och med tanke på den inledning på säsongen man har haft tror jag att man har en god förhoppning om att försöka ta poäng här. Det behövs helt enkelt poäng när man väl får chansen.

Men Atalanta är verkligen utstarka på hemmaplan och har vunnit åtta av sina nio senaste matcher i Serie A. Då pratar jag alltså om hemmamatcherna. Det är med andra ord svårt att åka hit och försöka ta poäng.

Atalanta -1,25 (asian) spelas till 1,83 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atalanta -1,25 (asian)
Odds: 1,83
Bolag: Casumo
Spelstopp: 16:00, lördag 24 oktober 2020
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: