Speltips Atalanta – Sampdoria 28/2: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 28 februari 2022

Måndagskvällen bjuder på en match från Serie A då Atalanta tar emot Sampdoria. Matchen spelas den 28 februari 2022 med avspark kl 20:45.

Atalanta – Sampdoria

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Det har gått trögt för Atalanta BC i Serie A den senaste tiden, men kanske kan förra veckans fina insats mot Olympiakaos i Europa League ge laget ny energi. I torsdags vann man det andra mötet mot grekerna med 3-0, vilket gav resultatet 5-1 efter två matcher.

Men i ligaspelet går det, som sagt, sämre för Atalanta. Förra helgen föll man med 1-0 borta mot Fiorentina och dessförinnan spelade man 1-1 hemma mot Juventus. Man har därmed fem raka matcher utan vinst i Serie A. Totalt har man tagit 44 poäng på 25 matcher och ser just nu ut att få strida om fjärdeplatsen i ligan.

Sampdoria har en ganska motig säsong bakom sig, men kanske är man nu på väg att lyfta. Marco Giampaolo tog över som huvudtränare förra månaden och har fått laget att svara för bra insatser i de tre senaste matcherna.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ett Sampdoria på uppgång

I lördags besegrade Sampdoria Empoli hemma med 2-0 efter två mål av den 39 år unge måltjuven Fabio Quagliarella. Dessförinnan föll man visserligen borta mot AC Milan, men man stod upp väl och resultatet blev 1-0 till hemmalaget.

I sin näst senaste hemmamatch besegrade man Sassuolo med 4-0 och har således tagit sex poäng på de tre senaste matcherna. Det gör att man klättrat ett par placeringar i tabellen inför den här omgången. Efter 26 matcher har Sampdoria tagit 26 poäng.

Atalanta och Sampdoria möttes senast i slutet av oktober i Genoa. Den matchen vann bortalaget med 3-1. Det är också Atalanta som gäller som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.45 gånger insatsen.

Det är inte dåligt av en liten klubb som Atalanta att vara med och utmana klubbar som Juventus om en topplacering, men den här säsongen har man inte riktigt haft den högstanivå som vi vant oss vid de senaste åren.

Atalanta saknar viktiga spelare som Ilicic, Muriel, Zapata och Miranchuk och det är förstås en delförklaring till de sämre resultaten på sistone.

Atalanta visade bra tendenser mot Olympiakaos senast och Sampdoria är på uppgång. Jag finner anledning att tro på en öppen matchbild och att det kommer göras ett par mål i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, måndag 28 februari 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: