Speltips Atalanta – Sassuolo 21/9: Oviss match

Axel Sjödin Publicerat: 21 september 2021

Atalanta välkomnar Sassuolo till Gewiss Stadium under tisdagskvällen till ett spännande möte.

Atalanta - Sassuolo

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har inte direkt haft någon flygande start på säsongen, men har trots allt plockat sju poäng på fyra matcher i alla fall. Sammanlagt har de dock verkligen inte övertygat såhär långt och de har ännu inte alls visat upp samma nivå som de hade i våras.

Deras premiärvinst mot Torino satt väldigt långt in då Luis Muriel avgjorde under tilläggstid, mot Bologna kom aldrig avgörandet i en mållös match och mot Fiorentina förlorade de hemma i Bergamo. De var dessutom nära att tappa poäng mot det ännu poänglösa Salernitana som stod upp väldigt bra i helgen även om Atalanta tillslut fick in ledningsmålet och genom en 1-0-vinst kunde ta med sig alla poängen hem.

Deras bästa insats hittills har varit i Champions League mot Villarreal där de spelade en jämn match på bortaplan som slutade 2-2. Men med det sagt så kryssat Villarreal mot alla lag oavsett hur bra eller dåliga de är så resultatet säger inte jättemycket.

Hittills under säsongen så har inte Duvan Zapata och Luis Muriel fått spela tillsammans då de avlöst varandra och kanske är det Muriels återkomst som krävs för att Atalanta ska börja se sådär läskiga ut i offensiven som de kan göra.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att veta var man har Sassuolo

Gästerna har haft en omväxlande inledning på den nya säsongen där det är svårt att veta var man har dem riktigt. De har i alla fall ett spännande lag med flera unga vassa offensiva spelare i Giacomo Raspadori, Gianluca Scamacca och Jeremie Boga kompletterat av Domenico Berardi och Filip Djuricic.

Hittills har de skrapat ihop fyra poäng på fyra matcher där deras bästa insats var borta mot Roma i en match de förlorade. Sassuolo var under andra halvlek det klart bättre laget som ville framåt mer och hade de klart vassaste chanserna, men ramträffar, missade frilägen och bortdömda volleymål ger inga poäng och istället var det Stephan El-Shaarawy som på tilläggstid fick in ledningsmålet för hemmalaget och alla tre poäng.

Efter insatsen mot Roma tänkte man i alla fall att Sassuolo skulle vara vassa framöver och ett tufft lag att knäcka, men de gick inte alls att känna igen i nästföljande match hemma mot Torino. På papperet var det jämnt då Torino vann med 1-0 och avgjorde först i 83:e minuten, men Torino kunde mycket väl ha vunnit matchen med 3-0 då de hade väldigt många vassa målchanser medan Sassuolo knappt hade något framåt.

Beroende på vilket Sassuolo som dyker upp på tisdag så kan matchen se väldigt olika ut och det känns ovisst att spela på resultat här då Atalanta inte heller varit särskilt vassa. Spelbolagen tror verkligen på att detta ska bli en målrik match, men Atalanta står fortfarande utan Muriel och Sassuolo har trots en fin offensiv faktiskt bara hittat nätet en enda gång under de senaste tre matcherna.

Under 2,5 mål har väldigt bra odds men inte mycket felmarginal, istället kör vi på under 3,5 mål som också har går att hitta till fina 1.76 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: