Speltips Atalanta – Torino 27/4: Överskattat hemmalag

Axel Sjödin Publicerat: 27 april 2022

Ett Atalanta i jakt på Europaplatser ställs mot Torino på Gewiss Stadium under onsdagskvällen.

Atalanta - Torino

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har fortsatt att halka ned i tabellen men jagar fortfarande en plats ute i Europa nästa säsong. Torino har i sin tur inte särskilt mycket att spela för längre då de har 18 poängs marginal ned till strecket och 13 poäng upp till att kunna hota om Europaplatser.

Våren för Atalantas del har varit katastrofal efter en väldigt stark höst. De studsade tillbaka i den senaste omgången med en viktig 3-1-vinst över Venezia, men dessförinnan så har de förlorat tre raka.

I Bergamaschi försöker desperat att reparera den skada som uppstått under deras långa formsvacka. Ännu har de tid att konkurrera om platserna till Europa League till nästa säsong, men frågan är om formen verkligen har vänt ännu.

De har knappt under hela säsongen haft tillgång till både Luis Muriel och Duván Zapata som utgör lagets målfarliga duo längst fram. Nu är båda skadefria, men problemen verkar vara mer djupgående än så. De har inte lyckats hålla nollan på sex raka matcher nu inför mötet mot Torino.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino vet hur man spelar till sig resultat

Gästerna har i sin tur haft en ganska bra period sedan mitten av februari. De har inte plockat särskilt många trepoängare, men de har mött väldigt tufft motstånd där de har lyckats plocka poäng ändå. Kryss mot Juventus, Inter, Milan och Lazio berättar en del om hur Torino kan sätta käppar i hjulet för storlagen och det är inte lätt att bryta igenom deras kompakta defensiv.

Det är bara lagen i topp fyra som har släppt in färre mål än vad Torino har och det är bara ett par måls marginal som skiljer dem åt. Att bara ha släppt in 32 mål och ändå befinna sig på den nedre halvan berättar mycket om hur Torinos spel har sett ut under säsong. Förvisso har de varit utan sin profilerade målskytt Andrea Belotti under majoriteten av säsongen, men även med hans närvaro så har knappast östs in mål.

Torino spelar nästan genomgående väldigt målsnåla matcher och släpper inte till mycket även mot det vassaste motstånd som Italien har att erbjuda. Som vi nämnde tidigare så har de fått med sig bra resultat mot alla toppklubbar under våren och deras senaste förlust mot ett topplag kom i december. Därmed så är det väldigt fina odds på Torino med +0,5 asian för 2.48 gånger pengarna hos Expekt, särskilt med tanke på hur svaga Atalanta har varit hemma under säsongen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Torino +0,5 asian
Odds: 2.48
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: