Speltips Atalanta – Torino 6/1: UPPSKJUTEN

Axel Sjödin Publicerat: 6 januari 2022

Atalanta tar emot Torino på Gewiss Stadium under torsdagen i hopp om att återigen ta en trepoängare.

Atalanta - Torino

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Framåt senhösten så var Atalanta, tillsammans med Inter, Italiens två formstarkaste lag då de radade upp seger efter seger. La Dea lyckades etablera sig som en av de klara topp fyra-lagen i serien innan året var slut, men de fick däremot en lite snöplig avslutning innan juluppehållet.

Deras fina svit på sex raka vinster punkterades av Roma av alla lag. José Mourinho fick matchen precis dit han ville och kunde kontra sönder Atalanta som fick se sig besegrade med 1-4. De blev taktiskt utspelade helt enkelt, men det mållösa krysset mot Andrej Sjevtjenkos Genoa i följande omgång är desto mer oroväckande.

Atalanta har spelat oerhört bra fotboll i perioder under hösten, men det är lite oklart i vilken form de är i nu efter julledigheten när de ställs mot Torino.

Inför torsdagens möte så får de klara sig utan sin skyttekung Duván Zapata och Robin Gosens, vilket inte är obetydliga avbräck. Luis Muriel är i alla fall spelklar, men har inte riktigt presterat till den nivå vi är vana vid under hösten.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino är defensivt trygga

Att vara utan sin skyttekung är något som Torino har fått vänja sig vid under hösten då både Andrea Belotti och Simone Verdi har varit borta under i stort sett hela hösten. Därmed är det imponerande att Torino trots allt har presterat på den nivå de har gjort och att de ligger på elfte plats med halva säsongen spelad.

Det är bara de fem lagen i botten som har gjort färre mål än Torino, men deras defensiv har kompenserat för deras svaga offensiv på ett utmärkt sätt. Det är bara Inter, Napoli och Juventus som har släppt in färre mål såhär långt.

Atalanta är kända för sin sprudlande offensiv, så nog kan Toros stabila defensiv utmanas nu på torsdag, men de lyckades hålla nere siffrorna mot Inter till 0-1 och Atalanta är som sagt utan sin skyttekung nu på torsdag.

Med det i åtanke så tycker jag att oddsen för ett underspel trots allt är rätt lockande för 2.23 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.23
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: