Speltips Atalanta – Torino 6/2: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2021

Serie A är tillbaka i helgen och Atalanta gäller som klar favorit hemma mot bottenlaget Torino lördagen den 6 februari 2021.

Atalanta - Torino

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog gjorde man rätt i som hade lite högre förväntningar än så här på Atalanta, som förra säsongen charmade oss alla med starka insatser såväl i Europa som i det inhemska ligaspelet. Men inledningen på säsongen har inte varit sprudlande för Atalanta.

Atalanta har i för sig bara fyra förluster på 20 omgångar och är ett ganska svårslaget lag, som öser på framåt i sina bästa stunder och som med sina 45 gjorda mål bara överträffas av Inter så här långt i Serie A.

Men det är fortfarande någonting som inte riktigt rimmar med säsongen för Atalantas del och för min del tror jag att det handlar om att man inte kan lita på laget. Det blir få raka segrar, det blir få starka prestationer i följd.

Nu senast spelade man en händelsefattig cupmatch mot Napoli och kanske ligger fokus trots allt på ligaspelet? Man ska också veta att Atalanta om bara några veckor går in i Champions League-åttondelsfinalen mot Real Madrid.

Trots att jag tycker att Atalanta är lite en besvikelse har man bara tre poäng upp till Champions League-plats och fyra poäng upp till tredjeplatsen i tabellen. Med en riktigt, riktigt stark avslutning på säsongen är Atalanta inte heller uträknade från guldstriden.

Atalanta kör inte över Torino

Enligt spelbolagen är Atalanta klar favorit hemma mot Torino och det kan tyckas lämpligt, inte minst med tanke på att lagets senaste matcher mot Torino slutat 0-7 respektive 2-4. Man har alltså två raka, tunga, bortasegrar mot bottenlaget.

Torino är lite av säsongens besvikelse, med tanke på att ledningen var öppna med att ambitionen var att slåss om Europaplatser, men där med nu ligger på delad poäng med Cagliari på nedflyttningsplats.

Trenden är möjligen aningen bättre på slutet och sett över sina senare matcher ser Torino ut att ha fått okej ordning på sin defensiv. Jag kan tänka mig att man kan streta emot ganska hyfsat borta mot Atalanta.

Under 3,5 mål spelas till 1,63 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,63
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 15:00, lördag.6 februari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: