Speltips Benevento – Juventus 28/11: Måste vinna

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2020

Flera poängtapp gör att Juventus inte har råd att tappa poäng borta mot Benevento i Serie A lördagen den 28 november 2020.

Benevento - Juventus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.


OBS! NY INFO! Cristiano Ronaldo ser ut att vilas då han är sliten.

Det är avspark lite senare på kvällen och frågan är om inte mötet mellan nykomlingarna Benevento och de regerande mästarna Juventus är något av det mer intressanta som händer i fotbollens Italien på lördagen?

Det är självklart att matchen mellan Sassuolo och Inter är någonting extra, inte minst med tanke på vad som hände med Inter i helgen, men för Juventus del handlar det hela tiden om viktiga matcher nu.

Detta eftersom Andrea Pirlo inte mäktat med att få igång Juventus på allvar, utan laget har flera tunga poängtapp inledningsvis, och har redan tappat lite mark mot toppen. Men det är faktiskt hur lång tid som helst kvar att reparera det på.

Juventus har faktiskt fyra vinster, men lika många oavgjorda matcher, efter åtta spelade omgångar. Juventus är samma svårslagna lag, men inte samma maskin när det kommer till att vinna täta matcher. Det behöver man rätta till.

Faktum är att man inte är mer än sju poäng före nykomlingarna Benevento. På förhand var det nog inte många som trodde att lagen skulle ligga så pass nära varandra. En skrällvinst här och det är inte mer än fyra poäng. Men det ser jag som högst osannolikt.

Juventus är för bra

Juventus har med sin poängskörd och egentligen antalet poängtapp hittills satt sig i en situation där man måste gå för att vinna samtliga matcher. Men med det sagt kan jag inte se hur man inte hade haft den inställning i det här mötet ändå.

Det man ska ha med sig är att Juventus saknar sina mittbackar Giorgio Chiellini och Leonardo Bonucci, men det ska inte spela så stor roll här. Merih Demiral kommer inte heller till spel för de regerande mästarna.

I hemmalaget har Bryan Dabo blivit smittad med corona, och Iago Falque är skadad. Men annars kan man formera precis det lag man önskar. Men jag tror inte att det räcker till.

Juventus vinna och hålla nollan spelas till 2,50 gånger såsen hos Betway.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner mot noll
Odds: 2,50
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:00, lördag 28 november 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: