Speltips Benevento – Lazio 15/12: Fyra gånger pengarna

Simon Pålsson Publicerat: 15 december 2020

Benevento gör det fortsatt bra mot större lag och hoppas skrälla hemma mot SS Lazio i Serie A tisdagen den 15 december 2020.

Benevento - Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Efter en säsong som varit lite haltande är det nu dags att klämma in ett par matcher extra under den här veckan och inom kort hoppas man vara ikapp med matcherna som skulle ha spelats tidigare i Serie A.

Men faktum är att det egentligen bara är Udinese och Atalanta som står på en match mindre spelad än övriga lag och att den italienska ligatabellen inte haltar mer än så.

Men man har inte spelat mer än 11 (eller 10) omgångar så här långt och det gör att det nu behövs klämmas in matcher mitt i den här veckan, och veckorna som kommer, för att ligga i fas med planeringen sett över hela säsongen.

Det skadar inte för egen del. Det blir intressant att följa tisdagens möte mellan Benevento och SS Lazio, två lag som av lite olika anledningar gärna tar tre poäng här.

Benevento fortsätter att göra det bra, men man föll med uddamålet mot Sassuolo senast och studsar gärna tillbaka med en vinst eller åtminstone poäng här. Då fortsätter man att hålla nedflyttningsstriden på ett säkert avstånd.

SS Lazio är vidare till åttondelsfinal i Champions League på första gången på hur länge som helst och det gör hösten till positiv för deras del, men nu gäller det att helt fokusera på ligaspelet i ett par månader. Det kommer att göra laget gott. En trepoängare här skulle göra att man parkerar strax utanför Europaplatserna igen. Precis vad som behövs för att blanda sig i striden alltså.

En tät historia väntar

Benevento är nykomlingen med förmågan att skrälla mot flera tunga lag och en stor förklaring ligger i att man har en spelartrupp med många hårt arbetande spelare. Just den förmågan att alltid ge sitt yttersta i matcherna har gjort att laget trots allt bara förlorat sex matcher, och redan vunnit tre. Det är inga dåliga papper för en nykomling, skulle jag vilja hävda.

Inför den här matchen saknar man dock Christian Maggio, som har blivit avstängd. Det blir inte heller något spel för Luca Caldirola, som dras med en skada.

Men med det sagt är problemen med skador klart mer närvarande i bortalaget SS Lazio, som har ett antal tunga pjäser borta från spel inför tisdagens omgång i Serie A. Eller vad sägs om att man nu har Jean-Daniel Akpa Akpro avstängd? Samt att Patric, Francesco Acerbi, Senad Lulic och Vedat Muriqi alla är borta med skador.

SS Lazio må ha vunnit tre raka bortamatcher, men min magkänsla säger att det här mötet inte blir enkelt att vinna.

X (oavgjort) spelas till 4,00 gånger såsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,00
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, tisdag 15 december 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: