Speltips Benevento – Torino 22/1: Viktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

Efter två raka förluster letar Benevento nu efter en viktig vinst hemma mot Torino i Serie A fredagen den 22 januari 2021.

Det här har varit en stark säsongsinledning för nykomlingarna Benevento, som enligt många klev in i säsongen som stor underdog, och det var många som räknade med att man skulle få extremt svårt att klara sig kvar.

Men som det verkar nu har man snarare gjort en säsong över förväntan och att man när inte ens halva säsongen är spelad redan står på 21 poäng gör att Benevento har lite andrum för den där nedriga nedflyttningsstriden som alla hintar om.

De tär i skrivande stund åtta poäng ner till en nedflyttningsplats och Torino, som med en vinst borta mot Benevento på fredagskvällen kan minska det gapet. Med andra ord är det här en nyckelmatch för hemmalaget.

Benevento kan med en vinst här i princip säkra nytt kontrakt. Det kan knappt ha hänt att ett lag med 24 poäng efter en halv säsong sedan åker ner? Det känns i alla fall som ett väldigt bra facit där det borde räcka med ett par vinster till för att vara helt, helt klara.

Det man dock ska ha med sig om Benevento är att det är ett lag som släpper in otroligt många mål, närmare två stycken i snitt per match. Trots det ligger man alltså på elfteplatsen i tabellen.

Benevento förlorar inte igen

Torino möter på ett sätt detta Benevento i helt rätt läge, med tanke på att hemmalaget nu har två raka förluster och har sett klart sämre ut sista veckorna. Faktum är att Benevento förlorat tre av sina fyra senaste matcher i Serie A, om än mot AC Milan och Atalanta bland annat.

Men samtidigt skulle jag säga att det är helt fel läge att möta Benevento, som rimligen kommer att gå stenhårt för att studsa tillbaka med en vinst. Det är och förblir ett lag som sticker ut med sin starka säsonsinledning.

Torino har bara en vinst på sina sju åtta senaste matcher och på bortaplan har man bara en vinst på sina 19 senaste försök. Så en bortavinst här – nej, det ser jag som nästan helt uteslutet.

Benevento draw no bet spelas till 2,00 gånger insatsen hos William Hill. Överraskande högt.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Benevento draw no bet
Odds: 2,00
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, fredag 22 januari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: