Speltips Bologna – Cagliari 1/11: Hemmastarka

Axel Sjödin Publicerat: 1 november 2021

Bologna välkomnar Cagliari till Stadio Renato Dall’Ara under måndagskvällen för att runda av helgens Serie A omgång.

Bologna - Cagliari

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmalaget har blandat och gett mycket under säsongsinledningen och ligger i skrivande stund på trettonde plats i tabellen med en match mindre spelad. När tabelljumbon Cagliari kommer på besök till vackra Dall’Ara lär Bologna se sin chans att kunna klättra lite i tabellen efter en tuffare period.

Bologna har i sina tre senaste matcher inte haft mycket att säga till om då de ställts mot tufft motstånd i Milan och Napoli, men de har absolut haft sina chanser där de misslyckats med att ta trepoängare. De hade en man mer mot Udinese i över en halvlek för tre omgångar sedan och misslyckades med att få med sig mer än ett kryss från Friuli, vilket säkerligen grämer dem.

Känslan är dock att Bologna kan utmana om en plats på den övre halvan då de har haft sina stunder av briljans. Även om de tillslut förlorade mot Milan med 2-4 förra helgen så höll de jämna steg med de delade ligaledarna trots en man mindre under stora delar av matchen. Men när det andra röda kortet kom tidigt i andra och de fick spela med nio man så kunde de tillslut inte hålla emot längre och med dryga fem minuter kvar så kunde Milan säkra de tre poängen.

Även mot Lazio imponerade de stort då de vann med 3-0 hemma i början av månaden, men de positiva insatserna har som sagt blandats med riktiga bottennapp. Deras defensiv håller inte riktigt måttet och de har släppt in 22 mål hittills, vilket är i paritet med lagen som ligger på nedflyttningsplatserna i nuläget.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cagliari sitter i en tuff sits

Gästerna har haft en väldigt tung start på säsongen, men känslan är att de börjar komma igång så smått och är påväg uppåt i tabellen. I nuläget ligger de sist, trots att de haft ett ganska överkomligt spelschema hittills, vilket inte bådar gott för öborna som inte är med i bottenstriden för första gången.

Även förra säsongen såg det väldigt mörkt ut för Cagliaris del, men Leonardo Semplici tog över laget tidigt under vårkanten och räddade dem från nedflyttning genom en period där de stod för en del fantastiska resultat. Förtroendet försvann dock snabbt i inledning av denna säsongen då resultaten inte gick Cagliaris väg och Walter Mazzarri har istället tagit över rodret.

Den gode Mazzarri fick med sig ett kryss borta mot Lazio direkt och har lyckats leda klubben till sin första seger mot Sampdoria, men trots att de förbättrat spelet så går resultaten inte riktigt deras väg. Förra helgen hade de en ledning mot Roma som de tappade framåt av matchen, vilket såklart svider när de desperat behöver alla poäng de kan få.

Cagliaris skadekris gör verkligen inte saken lättare heller då de saknar väldigt många spelare. Kevin Strootman, Martín Caceres, Diego Godín, Marko Rog, Sebastian Walukiewicz, Dalbert och Nahitan Nández är samtliga borta inför måndagens möte.

Trots vissa positiva tecken för Cagliaris del så blir det nog svårt att gå för en seger mot ett Bologna som har varit starka på hemmaplan såhär långt. Deras enda förlust på hemmaplan kom som sagt mot Milan där man nästan höll ut med nio man. Utöver det har de vunnit tre av de resterande fyra. Det är Bolognas bortaform som håller tillbaka dem och i mitt tycke finns det klart spelvärde i den raka ettan här för 1.73 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bologna vinner
Odds: 1.73
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: