Speltips Bologna – Inter 26/2: Trevlig lunchmatch

Axel Sjödin Publicerat: 25 februari 2023

Inter ställs inför en lurig bortamatch mot ett rätt formstarkt Bologna på det vackra Renato Dall’Ara.

Bologna - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Motsvarande möte förra säsongen har nog svetsat sig kvar hos många interisti då de förlorade borta mot Bologna med några omgångar kvar och därmed tappade övertaget i titelstriden kring mot Milan. Att det dessutom kom efter en snöplig målvaktstabbe gör inte det hela lättare att glömma bort.

Den här säsongen så är det dock inte tal om någon titelstrid och Inter sitter ändå någorlunda bekvämt som ligatvåa i tabellen inför helgens möte. Formen har varit ganska god för Simone Inzaghis Inter under våren, även om det inte alltid har varit helt övertygande. Men när de ligger tvåa i ligan och fick med sig en oerhört viktig seger mot Porto i öppningsmötet i Champions League tidigare i veckan så är det svårt att klaga.

Inter borde dessutom kunna ha viss förbättringspotential ifall de får igång Romelu Lukaku. Belgaren stod för ett otroligt viktigt mål i matchen mot Porto då de, som en man mer, lyckades trycka in matchens enda mål i den 86:e minuten. Inters offensiv har under våren i stort sett burits av Lautaro Martínez fina form, men ifall de ska lyckas ta sig långt ute i Europa så behöver Lukaku tappa några kilon och närma sig den otroliga form han hade under Conte för två säsonger sedan.

Det är i alla fall ett nästintill skadefritt Inter som kommer att tackla Bologna nu på söndag och de är också rättmätiga favoriter inför mötet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit tufft mot toppklubbarna för Bologna

Bologna är det lag som har presterat bäst under säsongen bakom de vanliga topp sju-klubbarna och de har visat upp en fin form under senare tid. På deras 6 senaste matcher så har de kammat hem 13 poäng, vilket gör att de absolut är med i striden om att nå ut i Europa.

Ingen av dessa sex matcher har dock varit mot något toppmotstånd, vilket trots allt får ses som en liten asterisk. Mot topplagen så har det inte gått vägen alls hittills. De har förlorat mot samtliga sju toppklubbar under den första halvan av säsongen, vilket inte är särskilt hoppingivande inför söndagens möte.

Senast dessa båda lag möttes så körde Inter över dem helt med 6-1 hemma på San Siro och även om det förmodligen inte lär bli någon upprepning av det så visar det ändå på att Bologna har en bit kvar för att kunna stå upp mot topplagen. Lite fantasilöst så kryssar vi i alla fall in den raka tvåan här för 1.73 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 1.73
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 12:30, söndag 26 februari
TV: 
Stream:  cmoresport logo