Speltips Bologna – Inter 27/4: Lurig bortamatch

Axel Sjödin Publicerat: 27 april 2022

Inter gästar Bologna på Stadio Dall’Ara under onsdagskvällen i jakt på tre nya poäng i titelstriden.

Bologna - Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit många vändningar i den italienska titelstriden under säsongen, men när det nu närmar sig slutet så verkar det stå mellan de båda Milanoklubbarna. Milan leder i skrivande stund med två poängs marginal. Men Inter har en match mindre spelad och ett lättare spelschema kvar än deras stadsrivaler.

Inter har med andra ord en fördel i titelstriden just nu och de lär vara måna om att inte tappa det svaga grepp de har om Scudetton just nu. Med allt i egna händer så reser de alltså till Bologna i vad som mycket väl kan vara deras tuffaste match kvar på spelschemat.

Efter en väldigt svag period under ett par månader så verkar Inter ha vänt formen igen. De har nu fyra raka vinster där de har tagit tre tunga poäng mot både Juventus och Roma. Matchen mot Roma spelades så sent som i helgen och där var det inget snack om vilket som var det bättre laget. Inter gick upp i en 3-0-ledning innan Roma kunde svara med att snygga till siffrorna i slutet.

Simone Inzaghi har i stort sett hela truppen till sitt förfogande inför slutspurten i Serie A och nu gäller det helt enkelt att inte slå av på takten i de sista omgångarna bara.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bologna har satt käppar i hjulet för de andra storlagen

Hemmalaget har blandat och gett under säsongen, men trots att de återfinns först på en trettonde plats så har de haft en fullt godkänd säsong där de förmodligen kommer att slå fjolårets poängskörd.

De har bjudit flera storlag på en tuff match sett över hela säsongen och går faktiskt in i onsdagens möte som obesegrade i fyra raka matcher. Senast kryssade de mot Udinese men har under samma svit även kryssat mot såväl Juventus som Inters titelrivaler Milan. Mot Juventus var de oerhört nära att få med sig alla tre poäng men två sena röda kort och en kvittering i den 95:e minuten satte stopp för det.

Inter får se upp i alla fall, men Simone Inzaghi lär såklart inte ta den här matchen med en klackspark. I höstas så körde Inter över Bologna med hela 6-1 på Giuseppe Meazza, men här förväntar vi oss en mer jämn kamp.

Inter är med all rätt favoriter, men med kanske lite väl stor marginal. Bologna vet hur man ska spela mot storlagen och är duktiga på att täppa till ytor defensivt. Varken Fiorentina, Atalanta, Juventus eller Milan lyckades få in mer än ett mål på dem och därmed finns det klart spelvärde i underspelet här för hela 2.45 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.45
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: