Speltips Bologna – Inter 3/4: Stort spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2021

Inter spurtar mot den efterlängtade Scudetton samt den sjunde segern i följd när de besöker Bologna i lördagens sena match från italienska Serie A. Här läser ni vårt speltips inför matchen.

Bologna - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

När titelkonkurrenterna i AC Milan samt Juventus tappat farten, har Inter hållit uppe densamma och har nu ett rejält försprång i kampen om titeln. De nämnda konkurrenterna är sex respektive tio poäng på efterkälken. Enbart seriespelet inräknat har man kammat fullt i åtta matcher efter varandra.

Så, är verkligen Bologna laget som ska sätta käppar i hjulen för Inter i deras jakt på den första Serie A-titeln sedan 2009/10?

Bologna lever bekvämt – med bara placeringar att spela för. De är varken i någon riskzon att åka ur Serie A, och inte med någon chans på direkt värdefulla positioner. Summa summarum – relativt väntat utifrån vad som förväntats och kan förväntas.

Någon form av skrälltendens kan det möjligen finnas i och med Bolognas två vunna matcher före landslagsuppehållet, men det var å andra sidan i matcher mot Sampdoria samt Crotone. Lovande med de offensiva tendenser som visades upp – totalt sex baljor på dessa matcher.

Plusspel på Bologna

Inter är ett klart bättre lag – ja.
Och har mer att spela för – ja.

Men ska de räknas så här pass stora favoriter? Det är desto mer tveksamt. Rent av missvisande, enligt oss.

Bologna är inget dåligt lag och är normalt svårspelade på hemmaplan – bara ett par av årets hemmamatcher i seriespelet har förlorats med större siffror än uddamålet och nu kommer de dessutom till den här matchen med fin form. Kan absolut bjuda på en kamp, motstånd till det titeljagande bortalaget.

Vi får 1,71 gånger insatsen för Bologna +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de förlorat med max uddamålet – och det är utan tvekan värt att investera i. Spelbolaget är Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – få riktigt fina odds!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bologna +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: