Speltips Bologna – Inter 6/1: UPPSKJUTEN

Axel Sjödin Publicerat: 4 januari 2022

OBS! MATCHEN ÄR UPPSKJUTEN!  Det gör att speltipset kan vara inaktuellt när matchen väl spelas.

Serie A drar igång igen efter jul och först ut är lunchmatchen mellan Bologna och Inter på Stadio Dall’Ara.

Bologna - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter stod för en otroligt stark avslutning på hösten där de hämtade ikapp toppen och drog förbi med en otrolig svit på sju raka vinster. Allt verkar peka på att Inter kommer kunna försvara sin titel under våren, men vi får se ifall de har lyckats bibehålla samma fina form efter julledigheten.

De har i alla fall sju raka vinster i ryggen där de inte ens släppt in ett enda mål i de senaste sex matcherna. Simone Inzaghi verkar ha fått ihop laget på ett väldigt bra sätt och i dagsläget så är det svårt att hitta svagheter såsom de har spelat på senaste.

Då både Milan och Napoli tappade rejält framåt jul så är det svårt att se vilket lag som skulle kunna utmana Inter om titeln ifall nu ligaledarna inte råkar ut för någon skadekris eller coronautbrott i ett viktigt skede av säsongen.

I nuläget har de i stort sett hela truppen till sitt förfogande i alla fall. Det är bara de två nyförvärven Edin Dzeko och Hakan Calhanoglu som är otillgängliga då den förstnämnda testats positivt för COVID-19 och den sistnämnda är avstängd nu på torsdag.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bologna har haft en bra höst

Hemmalaget har sett rätt starka ut i år och har fått med sig ett par imponerande skalper under hösten mot Roma och Lazio bland annat. Särskilt hemma på Stadio Dall’Ara har de sett ut som ett lag som har varit redo att utmana om Europaplatserna, men det är tuff konkurrens i år då även Fiorentina har sett starka ut utöver de sju lag som brukar ligga i toppen.

Innan julledigheten så slog de Sassuolo borta med övertygande 3-0, men dessförinnan åkte de på tre raka förluster, vilket har gjort att de trots allt får nöja sig med att sluta på en tiondeplats i tabellen trots att det såg ljusare ut ett tag.

De har en ung trupp med många spännande spelare, däribland svenska Mattias Svanberg som har fått lite av ett genombrott under hösten. Flera av dessa spännande spelare kan dock inte delta på torsdag då Musa Barrow är och tävlar i de afrikanska mästerskapen samt att Nicolás Domínguez och Aaron Hickey båda har testats positivt för COVID-19.

För att kunna rå på detta Inter så hade Bologna behövt prestera på en väldigt hög nivå och formen innan jul talar för att det kan bli svårt. Vi fortsätter därmed att rida på Intervågen och spelar än en gång på att de vinner utan att släppa in mål för saftiga 2.70 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner mot noll
Odds: 2.70
Bolag: 888sport
Spelstopp: 12:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: