Speltips Bologna – Juventus 18/12: Fördel bortalaget

Martin Efvergren Publicerat: 18 december 2021

Bologna och Juventus behöver steppa upp efter sina senaste insatser när man nu ställs mot varandra i Serie A. Matchen spelas lördagen den 18 december 2021 med avspark kl 18:00.

Bologna – Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Enligt Sinisa Mihajlovic svarade Bologna för säsongens sämsta insats när man föll med 2-1 borta mot Torino i Serie A förra helgen. Det var lagets andra raka seger då man dessförinnan föll med 3-2 hemma mot Fiorentina.

Innan de två förluster hade man tagit två raka 1-0-segrar mot Spezia och Roma. Totalt har man spelat ihop 24 poäng efter 17 spelade matcher, vilket ger en mittenplacering i tabellen.

Juventus är bara fyra poäng före i tabellen inför den här 18:e omgången av Serie A. Precis som Bologna kommer de från en sämre insats då man spelade 1-1 borta mot Venezia i lördags.

Dessförinnan hade man tre raka segrar och tillika hållna nollor om man räknar in Champions League-mötet mot Malmö FF. I ligan hade man besegrat både Salernitana och Genoa med 2-0 inför den matchen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elva raka vinster

Det har gått ganska knackigt för Juventus i Serie A den här hösten. Inför säsongen stod man som favoriter att vinna ligan hos de flesta spelbolagen och de förväntningarna ser man nu ut att vara långtifrån att leva upp till. Att man vinner sin grupp i Champions League före Chelsea räddar dock upp helheten något för Massimo Allegri och hans manskap.

Inför den här omgången har Juve hela 12 poäng upp till serieledande Inter och det är framförallt offensiven som inte har fungerat något vidare. Juventus har gjort 23 mål på 17 matcher, vilket kan jämföras med Inters 43 baljor.

För att inte tappa ytterligare mark gentemot topplagen är det här en match som Juventus behöver vinna. Ser vi till den inbördes statistiken mot Bologna bör man ha goda chanser att lyckas med det. Faktum är att Juventus har vunnit de 11 senaste mötena. Förra säsongen vann man i Bologna med 4-1 och på hemmaplan med 2-0.

Bologna har blandat och gett en hel den här hösten men sammantaget har man svarat för en godkänd säsong så här långt. Man har dock haft svårt mot topplagen då man förlorat med klara siffror mot Inter, AC Milan och Napoli.

Om vi ser till tabellen är Juventus inte ett topplag just nu och man saknar en del spets då, bland andra, Dybala, Danilo, McKennie och troligen även Chiesa missar den här matchen.

Jag finner ändå anledning att tro att Den gamla damen har ganska goda möjligheter att gå segrande från den här bataljen och förlänga sin svit till 12 raka vinster mot Bologna. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Juventus vinner till 1.92 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1.92
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, lördag 18 december 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: