Speltips Bologna – Juventus 30/4: Tuff bortamatch

Axel Sjödin Publicerat: 30 april 2023

Juventus ställs inför en tuff bortamatch i jakten på tre viktiga poäng för att hålla kvar dem i topp fyra.

Bologna - Juventus

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Med sina femton poäng tillbaka skulle man kunna tänka att allt är frid och fröjd i Juventus, men resultaten under de senaste veckorna lämnar trots allt lite fog för oro och det är fortfarande en säsong präglad av misslyckanden sett till Juventus mycket höga standard.

Tidigare i veckan så föll de med 0-1 borta mot Inter i semifinalen av Coppa Italia och missade således chansen på ännu en titel i år. Mer oroväckande är att de dessutom har tre raka förluster i ligaspelet och att de trots allt bara har tre poängs marginal ned till femteplatsen i dagsläget. Trots avancemang i Europa League så kan man inte heller påstå att de imponerade mot Sporting – portugiserna var spelmässigt det bättre laget i båda matcherna.

Med i stort sett hela truppen tillgänglig så är det svårt att hitta några ursäkter för Massimiliano Allegri och de behöver verkligen studsa tillbaka med en trepoängare mot Bologna. Men det lär vara lättare sagt än gjort då inga lag kan komma och hämta några gratispoäng på Renato Dall’Ara.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Storlagen har haft det tufft mot Bologna

Bologna hade en fin formtopp nyligen där de var med och utmanade om Europaplatser, men Juventus plötsliga skänk från ovan gjorde att avståndet upp till sjundeplatsen blev lite för stort och att luften nästan gick ur Bologna en aning.

De har i alla fall gång på gång lyckats ta poäng från storlagen under senare tid. Vinster mot Inter och Atalanta samt kryss mot Lazio och Milan har gjort att man måste ta detta Bologna på allvar. De åkte dock på en överraskande förlust borta mot Hellas Verona i den förra omgången, men lär vara väldigt laddade inför Juventus besök till La Grassa.

Bologna har haft en väldigt fin säsong under Thiago Mottas ledning och tillhör ett av ligans mest hemmastarka lag. Att Juventus är favoriter får trots allt ses som rimligt, men Bologna har nog en väldigt fin chans att få med sig poäng här trots allt.

Det har varit regel snarare än undantag att Bologna satt käppar i hjulet för toppklubbarna hemma på Renato Dall’Ara och med tanke på vilken form Juventus är i för tillfället så tycker jag att 1.70 för dubbelchans 1X känns som ett bra spel hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, söndag 30 april
TV: 
Stream:  cmoresport logo